Μάρεϊ: “Πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου”

Ο Άντι Μάρεϊ γνώρισε τον αποκλεισμό από το Queen’s, μετά από την ήττα του στα 2 set από τον Ματέο Μπερετίνι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να φτάσει στα προημιτελικά για 1η φορά τη φετινή σεζόν. 

Παρά το γεγονός αυτό ο πρώην Νο1 του κόσμου δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι του ενόψει Wimbledon

“Η προετοιμασία μου γι’ αυτό το τουρνουά ήταν 2 set προπόνησης”, δήλωσε ο Μάρεϊ.

“Φυσικά και δεν είναι αρκετό όταν δεν έχεις παίξει από τον Μάρτιο. Τα πράγματα μέσα στον αγώνα είναι διαφορετικά.”

“Υπάρχει πίεση. Πρέπει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις, ενώ έχεις ελάχιστο χρόνο για να αντιδράσεις ότι ο αντίπαλος σερβίρει με 220χλμ./ώρα..”

“Και στους δύο αγώνες που έδωσα ένιωσα ότι η κίνησή μου ήταν πολύ καλή. Τα νούμερα που είδαμε αργότερα στην ανάλυση του αγώνα μας άφησαν ικανοποιημένους ως ομάδα. Ωστόσο, το τένις μου σήμερα δεν ήταν πολύ καλό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσω.”

Εκτός από το γεγονός ότι ο Μάρεϊ θα είχε περάσει για 1η φορά σε προημιτελική φάση φέτος σε επίπεδο ATP Tour, θα είχε συμβάλλει και σε μια μεγάλη βρετανική επιτυχία καθώς για 1η φορά μετά από το 1975 (Κωνσταντινούπολη) θα βρισκόντουσαν 4 Βρετανοί τενίστες σε προημιτελική φάση ενός τουρνουά. 

Ο Μαρεϊ εξήρε την προσπάθεια των συμπατριωτών του (Ντένιελ Έβανς, Κάμερον Νόρι και Τζακ Ντρέιπερ), μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για όλους. 

“Ο Νταν τα πάει πολύ καλά εδώ και καιρό. Έκανε εξαιρετικά παιχνίδια πέρσι και το παιχνίδι του ταιριάζει στο γρασίδι. Ο Καμ έχει μια φανταστική χρονιά μέχρι στιγμής και συνεχίζει να βελτιώνεται διαρκώς. Έχω προπονηθεί αρκετά μαζί του τα τελευταία χρόνια και δουλεύει σκληρά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν.”

“Όσο για τον Τζακ, είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες της χώρας. Όπως και με τον Καμ έτσι και με αυτόν έχω περάσει αρκετές ώρες μαζί του στο κορτ σε επίπεδο προπόνησης. Κινείται πολύ καλά για το ύψος του (1,91) και έχει ένα δυνατό σερβίς. Εκτιμώ ότι θα τα πάει πολύ καλά.”.

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μάρεϊ: “Πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα