Στα ημιτελικά η Μπέντσιτς (vids)

Η Μπελίντα Μπέντσιτς πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Βερολίνο μετά τη δύσκολη νίκη κόντρα στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα με 6-4, 4-6, 7-6(4) σε ένα παιχνίδι που κράτησε περίπου 2,5 ώρες! 

Για την Μπέντσιτς αυτή είναι η 2η φορά φέτος που θα βρεθεί σε ημιτελική φάση μετά από εκείνη του περασμένου Φεβρουαρίου στο τουρνουά στην Αδελαΐδα όπου είχε φτάσει μέχρι τον τελικό.

@BelindaBencic books a spot into her second semifinal of the year!

Defeats

Alexandrova 6-4, 4-6, 7-6.#bett1open pic.twitter.com/MuEWl9zlpT

wta (@WTA) June 18, 2021

Η Ελβετίδα και Νο12 του κόσμου, βρήκε λύσεις απέναντι στο εξαιρετικό service της Ρωσίδας, η οποία μάλιστα έκλεισε το ματς σημειώνοντας συνολικά 15 άσους(!) την ίδια ώρα που η Μπέντσιτς είχε 9, αλλά και 5 διπλά λάθη. 

Ουσιαστικά η διαφορά των δύο τενιστριών ήταν η αποτελεσματικότητα στους break-points με την Μπέντσιτς να εμφανίζεται πιο αποτελεσματική ολοκληρώνοντας τον προημιτελικό με 4/5 (80%), ενώ από την άλλη η Αλεξάντροβα ήταν στο 4/9 (44,4%).

Στο 1ο set η Αλεξάντροβα πήρε προβάδισμα με 4-2 κι ένα παραπάνω break, όμως η Μπέντσιτς με ένα σερί 4-0 έφτασε στην κατάκτηση παίρνοντας το προβάδισμα με 1-0. 

Going the distance

Alexandrova takes it to a third set against @BelindaBencic #bett1open pic.twitter.com/2sUifjzYxP

wta (@WTA) June 18, 2021

Η Ρωσίδα και Νο34 του κόσμου, πήρε και πάλι διαφορά στο 2ο set (3-1) και αντιδρώντας εξαιρετικά μετά το break της Ελβετίδας (3-3) έκανε και νέο break για να φτάσει στο 1-1 λίγο αργότερα μετά από 4 set-points.

Στο decider set η Μπέντσιτς μπορεί να έφτασε στο μοναδικό break-point του set, όμως όλα κρίθηκαν στο tie-break εκεί όπου η Ελβετίδα επικράτησε με 7/4 παίρνοντας την πρόκριση. 

Στις “4” θα την Αλίζ Κορνέ, η οποία πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή, σε βάρος της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

BETT1OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Στα ημιτελικά η Μπέντσιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα