Στον Ρούμπλεφ το πρώτο εισιτήριο των ημιτελικών

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα το service και βγαίνοντας από τη δύσκολη θέση του 1ου set, ο Αντρέι Ρούμπλεφ επικράτησε του Φίλιπ Κολσράιμπερ με 7-6(4), 6-2 εξασφαλίζοντας το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Χαλέ, αλλά και το πρώτο καριέρας στο γρασίδι.

Ο Νο7 του κόσμου έκανε ένα βήμα παραπάνω στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς το 2017 είχε φτάσει στα προημιτελικά στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Παραχωρώντας μόλις 13 πόντους

στο service του και χωρίς να αντιμετωπίσει ούτε ένα break-point ο Ρούμπλεφ εκμεταλλεύτηκε την αποτελεσματικότητά του στα break (2/3) φτάνοντας στην πρόκριση. 

It’s a run for Rublev! @AndreyRublev97 defeats Kohlschreiber 7-6 6-2 to progress through to the semi-finals in Halle#NoventiOpen pic.twitter.com/fBcy2HUv9i

Tennis TV (@TennisTV) June 18, 2021

Αν και στο 1ο set ο Κολσράιμπερ (Νο128) πήρε προβάδισμα στο tie-break του 1ου set με 3/0 και 4/2 στη συνέχεια δέχθηκε τρία mini-break και συνολικά ένα 5/0 για να χάσει με 7/4. 

Ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Σαββάτου τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, ο οποίος προερχόμενος από τα προκριματικά έχει φτάσει τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο Χάλε, κερδίζοντας την Παρασκευή, τον Τζορτζ Λόιντ Χάρις με 6-4, 7-6(5).

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Στον Ρούμπλεφ το πρώτο εισιτήριο των ημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα