Εκτός Australian Open και ο Γκαρίν

Ο Κριστιάν Γκαρίν σε χθεσινή ανάρτηση του έκανε γνωστό ότι δεν θα λάβει μέρος στο φετινό Australian Open, εξαιτίας των συνθηκών και ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο 22χρονος Χιλιανός έγινε ο τρίτος τενίστας, που βρίσκεται στο τοπ-30 και δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της χρονιας. Αφού νωρίτερα ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Τζον Ίσνερ είχαν κάνει γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχουν στο φετινό Australian Open.

Ο

Γκαρίν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό του χέρι, κάτι που έπαιξε ρόλο στην απόφαση του. Επίσης τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τους παίκτες συνέβαλλαν καθοριστικά στο να μην συμμετέχει στο μεγάλο τουρνουά ο νεαρός Χιλιανός, καθώς τα αυστηρά μέτρα λόγω Covid-19 δεν δίνουν την ευκαιρία στον φυσιοθεραπευτή του να βρίσκεται συνεχώς μαζί του.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την απόφαση του μέσω social media, αναρτώντας φωτογραφία και λέγοντας τα εξής: ”Εξαιτίας του τραυματισμού μου στον αριστερό καρπό, δεν μου ήταν εύκολο να αγωνιστώ. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το τουρνουά, τα οποία δεν μου επέτρεψαν να ταξιδέψω μαζί με τον φυσιοθεραπευτή μου έπαιξαν ρόλο. Θα μπορούσα να έχω μια καλύτερη εξέλιξη έχοντας αυτόν μαζί μου στο τουρνουά. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να έρθω στην Αυστραλία φέτος, μου είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχθώ. Ελπίζω να επιστρέψω δυνατότερος και με όσο περισσότερο ενέργεια χρειάζεται,” ολοκλήρωσε ο Γκαρίν.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Εκτός Australian Open και ο Γκαρίν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα