Κόρντα και Χουρκάτς για τον τίτλο στη Φλόριντα – VIDEO

Έναν δυνατό και συναρπαστικό τελικό, αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο πρώτο τουρνουά της σεζόν, στο Delray Beach Open της Φλόριντα, ανάμεσα σε δύο νεαρούς τενίστες που κάνουν όνειρα για το μέλλον στο ATP Tour.

Ο Σεμπάστιαν Κόρντα θα αγωνιστεί στον πρώτο τελικό της καριέρας του, μετά τη νίκη με 6-3, 7-5 επί του Κάμερον Νόρι στο 2ο ημιτελικό της ATP 250 διοργάνωσης, λίγη ώρα μετά τη νίκη με 7-6(4),

6-4 του Χούμπερ Χουρκάτς επί του Κρίστιαν Χάρισον.

Ο 20χρονος Κόρντα που βρίσκεται στο Νο119 της παγκόσιμας κατάταξης, πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τουρνουά και πριν το Delray Beach Open δεν είχε φτάσει καν σε προημιτελική φάση ATP διοργάνωσης.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Ο Κάμερον έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το cross backhand του είναι παγκοσμίου κλάσης και αν το forehand του βρει ρυθμό, είναι δύσκολο να αμυνθείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα επιθετικός μέχρι το τέλος” είπε ο Αμερικάνος που χρειάστηκε 1 ώρα και 22 λεπτά αγώνα.

Στον πρώτο ημιτελικό νωρίτερα, ο Κρίστιαν Χάρισον που προερχόταν από τα προκριματικά και καταλαμβάνει το Νο789 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε ότι μπορούσε απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς όμως ο Πολωνός, Νο35 στον κόσμο, έπαιξε καλύτερα στα κρίσιμα και δίκαια πήρε τη νίκη, μετά από 1 ώρα και 34 λεπτά αγώνα.

Ο 23χρονος Χουρκάτς θα αγωνιστεί στο 2ο τελικό της καριέρας του, θέλοντας να προσθέσει έναν ακόμη τίτλο στη συλλογή του, μετά από αυτόν το 2019 στο Winston-Salem Open και πάλι στις ΗΠΑ.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Κόρντα και Χουρκάτς για τον τίτλο στη Φλόριντα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα