Εις αύριον τα σπουδαία…

19:43 7/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Το ματς του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ντομινίκ Τιμ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ την Παρασκευή και θα συνεχιστεί το Σάββατο με τους δύο τενίστες να βρίσκονται στο 1-1 σετ και τον Αυστριακό να προηγείται με break στο τρίτο σετ.

Νικήτρια ξανά η βροχή στο Παρίσι…

Ευτυχώς, ο πρώτος χρονικά ημιτελικός ανάμεσα στους “αιώνιους” Φέντερερ και Ναδάλ ολοκληρώθηκε κανονικά αν και σε συνθήκες δυνατού αέρα, ο δεύτερος όμως χρονικά ημιτελικός

ταλαιπωρήθηκε από διακοπές και εντέλει με οριστική διακοπή κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντομινίκ Τιμ μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις με τον περσινό φιναλίστ, Τιμ, να έχει το break στο τρίτο σετ, 6-2, 3-6, 3-1 σε ένα ματς για γερά νεύρα που ελάχιστα πράγματα δείχνουν πως θα κρίνουν τον τελικό νικητή.

Δυστυχώς, η τελευταία έκδοση του τουρνουά χωρίς οροφή στο Philippe Chatrier αποδεικνύει την αναγκαιότητα του έργου που θα είναι έτοιμο από το 2020 καθώς δεν γίνεται μία τόσο σημαντική διοργάνωση να εξαρτάται από τα…κέφια του καιρού με τους τενίστες να υπόκεινται διαρκείς διακοπές στους αγώνες τους, κάτι που χαλάει το ρυθμό και τον ομαλό προγραμματισμό του τουρνουά.

Αυτές είναι όμως οι υφιστάμενες συνθήκες και προς το παρόν ο Τιμ έχει ένα πολύ ελαφρύ προβάδισμα και με αυτό ως βάση θα ξεκινήσει την προσπάθεια του το Σάββατο ώστε να κάνει το 2-1 και να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Εντυπωσιακός στο πρώτο σετ ο Αυστριακός, έπιασε τον Τζόκοβιτς από τον “λαιμό” και τον σφυροκοπούσε ανελέητα σπάζοντας του το σερβίς δύο φορές με το άριστο 2/2 στις break point ευκαιρίες.

Εκτός ρυθμού ο Νόλε στο πρώτο, έπρεπε οπωσδήποτε να αντιδράσει στο δεύτερο σετ παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες στα ράλι με πιο επιθετικό παιχνίδι.

Αφού έσωσε στις αρχές του σετ δύο break point του Τιμ, κατάφερε στο δικό του μόλις πρώτο break point στο ματς (δεν έχει δημιουργήσει άλλο μέχρι στιγμής) να κάνει το διάβημα του στο 5-3 και να ισοφαρίσει το ματς παίζοντας σίγουρα καλύτερα από το πρώτο σετ.

Ωστόσο, στο τρίτο σετ και για όσα games είδαμε, ο Τιμ ανέβασε και πάλι στροφές.

Με τρομερά groundstrokes έχει πάρει προβάδισμα με 3-1 και, μέχρι στιγμής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ως ένα βαθμό αλλά το σκορ ακόμα είναι πάρα πολύ “ανοικτό” σε ανατροπή από πλευράς Σέρβου.

Η συνέχεια το Σάββατο με τον νικητή της αναμέτρησης να αντιμετωπίζει τον ανυπέρβλητο πρωταθλητή Ράφα Ναδάλ σε μια πολύ “επικίνδυνη” αποστολή με φόντο την ιστορία…

Παρασκευή, 7/6: Ημιτελικοί Γαλλικό Όπεν

Nadal (Spain) beat Federer (Switzerland) 6-3 6-4 6-2

ROLAND GARROS MEN’S DRAW l OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Εις αύριον τα σπουδαία… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα