Μπάρτι με ψυχή, στον τελικό του Roland Garros – VIDEO

14:03 7/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Άσλεϊ Μπάρτι αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Αμάντα Ανισίμοβα, για τα ημιτελικά του Roland Garros. Η Αυστραλή σε ένα πραγματικά… τρελό ματς, κέρδισε με ανατροπή και πέρασε στον τελικό του Roland Garros…

Η 21χρονη Αυστραλή, προκρίθηκε έτσι στον παρθενικό τελικό της καριέρας της σε Grand Slam διοργάνωση.

Μετά από δυο ώρες… τρελού αγώνα, η Νο8 τενίστρια στην

παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτή τη στιγμή, πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην 17χρονη Αμερικανίδα και θα διεκδικήσει το τρόπαιο το Σάββατο, απέναντι στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Αν και έμεινε πίσω με 6-7(4), 0-3, η Μπάρτι κατάφερε να γυρίσει από την κόλαση και να πανηγυρίσει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της, μέχρι την επόμενη, στο Suzanne Lenglen.

Τελικό σκορ 6-7(4), 6-3, 6-3 υπέρ της 21χρονης που κατέκτησε τα 12 από τα τελευταία 15 γκέιμς του ματς, ενώ επέστρεψε και όταν βρέθηκε πίσω με μπρέικ στο τρίτο σετ (0-2).

First Australian in the Roland-Garros Final since 2010!@ashbar96 is through, 6-7(4) 6-3 6-3 over Anisimova.

https://t.co/mbqjNYN8ej#RG19 pic.twitter.com/e6JpMu9Qtz

Roland-Garros (@rolandgarros) 7 Ιουνίου 2019


Η Ανισίμοβα είχε προλάβει να κάνει μια επική ανατροπή στο εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα πάντως, μιας και βρέθηκε να χάνει με 0-5 και 15-40, αλλά μπόρεσε να κερδίσει τα επτά από τα οκτώ γκέιμς που παίχτηκαν, για να κάνει το 0-1.

Η ψυχολογία φάνηκε να είναι με το μέρος της και στο δεύτερο σετ, όμως η Μπάρτι δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και δείχνοντας τρομερή ψυχραιμία, έκανε μια τρομερή ανατροπή, φεύγοντας με την πρόκριση από το Lenglen.

ROLAND GARROS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπάρτι με ψυχή, στον τελικό του Roland Garros – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα