Τσιτσιπάς: “Μπήκα αποφασισμένος στο 3ο set”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί, για 2η συνεχόμενη φορά, στα ημιτελικά του Σινσινάτι μετά από την επικράτηση απέναντι στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, σε ένα παιχνίδι το οποίο φάνηκε να ελέγχει απόλυτα, ωστόσο μερικά λάθη σε κρίσιμα σημεία τον υποχρέωσαν να παρατείνει την παρουσία του στο κεντρικό κορτ. 

“Θεωρώ ότι έκανα καλή δουλειά. Στην αρχή έβγαλα πίεση και πήρα τον έλεγχο του αγώνα. Τα πράγματα άλλαξαν κάπως στο 2ο set χάνοντας μερικούς κρίσιμους πόντους, αλλά επέμενα στο πλάνο μου και ανέκτησα τον έλεγχο στο 3ο set.”,

δήλωσε ο 23χρονος.

“Σήμερα ήμουν πολύ ήρεμος και το μυαλό μου ήταν συγκεντρωμένα στο στόχο μου. Στο 3ο set κατάφερα να διατηρήσω ψηλά το επίπεδο του παιχνιδιού μου και να πάρω πράγματα από τον αντίπαλό μου.”

Όσο για το…τρελό 2ο set ο Τσιτσιπάς ανέφερε: “Το τένις είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας και μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα. Μπορεί το 2ο set να μην ήταν ιδανικό για μένα, καθώς σπατάλησα αρκετές ευκαιρίες για να το κλείσω, όμως στο 3o set βγήκα αποφασισμένος. Είχα υπομονή και περίμενα την ευκαιρία μου και δεν την άφησα.”

“Ήμουν θυμωμένος και αποφασισμένος τη στιγμή που έπρεπε. Είμαι γεμάτος συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Όταν τα πράγματα έγιναν δύσκολα έπρεπε να βρω λύσεις και νέες ιδέες. Επέλεξα να μπω με επιθετικότητα και να χτίσω το δικό μου μομέντουμ και τα κατάφερα.”

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επέστρεψα στο Σινσινάτι. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη και ανυπομονώ να παίζω εδώ. Είναι πολύ όμορφο να είμαι μέρος σε όλο αυτό και να έχω ανθρώπους δίπλα μου και να μου δίνουν την αγάπη τους και την εκτίμησή τους, όπως κάνουν στα τελευταία δύο παιχνίδια μου.”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

WESTERN & SOUTHERN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Τσιτσιπάς: “Μπήκα αποφασισμένος στο 3ο set” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα