Χάλε: Με Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ το πρόγραμμα της Δευτέρας

Με τους δύο κορυφαίους seeded θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό στο Terra Wortmann Open στο Χάλε, με τον Νο1 του ταμπλό, Ντανιίλ Μεντβέντεφ να παίζει τελευταίος στο κεντρικό court Owl Arena κόντρα στον επικίνδυνο σέρβερ και προερχόμενο από τα προκριματικά Αμερικανό, Μάρκος Γκιρόν στην 3η μεταξύ τους συνάντησης με τον Ρώσο να έχει κερδίσει τις προηγούμενες δύο. 

Πριν από αυτή την αναμέτρηση

θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς (περίπου στις 17:00 GR) κόντρα και πάλι σε Γάλλο, όπως και στην Στουτγκάρδη την περασμένη εβδομάδα, τον Γκρεγκουά Μπαρέρ με τον οποίον έχει παίξει μόνο μια φορά πριν από 5 χρόνια, αλλά και πάλι σε γρασίδι (Wimbledon) με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει τη νίκη στα 4 set.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας στο κεντρικό court θα ανοίξουν οι Όσκαρ Ότε και Λάσλο Τζέρε (13:00 GR), ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Ντένις Σαποβάλοφ με τον Λόιντ Χάρις. 

Στο Tennispoint court θα παίξουν στις 13:00 GR ο Μίκαελ Ίμερ με τον Μπράντον Νακασίμα, ενώ αμέσως μετά θα αγωνιστούν οι Νίκολας Τζάρι και Κορεντίν Μουτέ με τον νικητή να διασταυρώνεται με το ζευγάρι Τσιτσιπάς – Μπαρέρ. 

HALLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Χάλε: Με Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ το πρόγραμμα της Δευτέρας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα