Rothesay Open: Πρωταθλήτρια η Μπόουλτερ (vid)

Τον τίτλο της WTA 250 διοργάνωσης στο Νότιγχαμ κατέκτησε η Κέιτι Μπόουλτερ, νικώντας στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/6) την Ζόντι Άννα Μπουράζ με 6-3, 6-3, μέσα σε μία ώρα και 14 λεπτά παιχνιδιού.

Η 26χρονη Βρετανίδα κατάφερε να επικρατήσει εύκολα απέναντι στη συμπατριώτισσά της, δεχόμενη μάλιστα ένα break σε όλη την αναμέτρηση, για να φτάσει στην πρώτη της κατάκτηση τίτλου στην καριέρα της, δίχως να χάσει set.

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο 1ο set

η No126 του κόσμου ξεκίνησε με break τις προσπάθειές της, ενώ στην εξέλιξη με επιτυχημένο service game διπλασίασε τη διαφορά (2-0).

Η απόσταση παρέμεινε ίδια μέχρι το 4ο game (3-1), για να ακολουθήσει νέο brek, αλλά και νέα υπεράσπιση του service της, για να απέχει ένα μικρό βήμα από την κατάκτηση της πρώτης στροφής του αγώνα (5-1).

Μείωσε η Μπουράζ μέχρι το 8ο game, απαντώντας σε ένα από τα δύο break που δέχθηκε (5-3), αλλά στο 9ο game δεν μπόρεσε να επιστρέψει από το διπλό break point, και έτσι η Μπόουλτερ έκανε αποφασιστικό βήμα νίκης (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος του τελικού στο Rothesay Open, η πρωταθλήτρια ξεκίνησε με 3/3 κερδισμένα games, φτάνοντας παράλληλα και στο 4ο προσωπικό της break στο ενδιάμεσο (3-0).

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Μπόολτερ έκανε διαχείριση του προβαδίσματός της, δεν απειλήθηκε από την 24χρονη Βρετανίδα, και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία της προσπάθειές της στο τουρνουά.

FIRST CAREER TITLE

A moment that @katiecboulter will never forget as she claims the title on home soil in Nottingham!#RothesayOpen pic.twitter.com/LXOqw6nzbB

wta (@WTA) June 18, 2023

ROTHESAY OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES |OOP (-2h)

The post Rothesay Open: Πρωταθλήτρια η Μπόουλτερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα