Μπέκερ για Φέντερερ: “Ερωτηματικό αν ξαναπαίξει”

Τις αμφιβολίες του για το αν ο Ρότζερ Φέντερερ καταφέρει να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση, εξέφρασε ο Μπόρις Μπέκερ.

Ο 40χρονος, πλέον, Ελβετός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα εγχειριστεί για τρίτη φορά στο γόνατο και θα απουσιάσει για άγνωστο χρονικό διάστημα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να επιστρέψει κάποια στιγμή στο ATP Tour.

Ο Μπέκερ εύχεται να ξαναδεί τον Φέντερερ

να αγωνίζεται, ωστόσο δεν είναι τόσο βέβαιος ότι θα συμβεί.

“Πάντα μιλούσαμε για την αλλαγή φρουράς στη νέα γενιά και για πόσο θα αντέξουν ακόμα οι Big 3. Ο τελευταίος των Μοϊκανών είναι πλέον ο Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει παραμείνει και πραγματοποιεί μια απίστευτη χρονιά. Ο Ρότζερ ολοκλήρωσε αυτή τη σεζόν με την τρίτη του επέμβαση στο γόνατο και στα 40 είναι πολύ πιο χρονοβόρο να το ξεπεράσει.

“Το αν θα επιστρέψει ξανά στο tour, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μόνο αυτός έχει την απάντηση και μόνο αυτός γνωρίζει τη λύση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Boom Boom.

Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, ο Γερμανός ανέφερε: “Του εύχομαι τα καλύτερα, να είναι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλα τα άλλα στη ζωή του, είναι μπροστά. Το αν παίξει ή όχι τένις, έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Έχει ήδη κερδίσει τόσα πολλά που δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν”

The post Μπέκερ για Φέντερερ: “Ερωτηματικό αν ξαναπαίξει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα