“Λύγισε” στον 2ο προκριματικό η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την 23χρονη Ντάλμα Γκάλφι, στον 2ο προκριματικό γύρο του US Open και αποχαιρέτησε το Major της Νέας Υόρκης κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που συνέλεξε από την παρουσία της στις ΗΠΑ.

Η 28χρονη Ελληνίδα, μετά τη μεγάλη νίκη της στον 1ο προκριματικό γύρο απέναντι στη Ρενάτα Ζαραζούα (Νο120), δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ντάλμα Γκάλφι (Νο152) και έμεινε εκτός

συνέχειας τουρνουά.

Μετά από μια ώρα και 38 λεπτά αγώνα, η Παπαμιχαήλ, Νο229 τενίστρια στον κόσμο, ηττήθηκε με 7-6(6), 6-1 και είπε αντίο στο προκριματικό ταμπλό του παρθενικού Major της καριέρας της.

Στο 1ο set του αγώνα, η Δέσποινα είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο 4-5, όμως η Γκάλφι έσωσε set point με έναν απίστευτα τυχερό πόντο.

Η τενίστρια από την Ουγγαρία, Νο152 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε μαζί της την πολύτιμη βοήθεια του φιλέ, μιας και έφερε το game σε deuce, χάρις σε πόντο… net και μέσα.

Λίγες στιγμές αργότερα, η Παπαμιχαήλ έφτασε… δυο ανάσες από το να γυρίσει ένα τρομερό tie break στο οποίο βρέθηκε πίσω με 1-6, όμως δεν τα κατάφερε εν τέλει.

Έσωσε πέντε συνεχόμενα set points της Γκάλφι, όμως η 23χρονη κράτησε την ψυχραιμία της και παίζοντας δυο εξαιρετικούς πόντους στη συνέχεια, πήρε το εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα και έκανε το 1-0.

Το 2ο set ήταν μονόλογος για την Ουγγαρέζα, η οποία ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό και με 17/22 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς της, εκμεταλλεύτηκε 2/4 break points και ολοκλήρωσε το ματς με straight sets νίκη.

US OPEN WOMEN’S QUAL. DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Λύγισε” στον 2ο προκριματικό η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα