Survivor – Τανιμανίδης για Κυριάκο: «Τον παρακαλούσα…» (vid)

15:35 8/7/2019 - Πηγή: Sportime

Survivor – Τανιμανίδης: Παρελθόν αποτελεί πλέον και ο τρίτος κύκλος του Survivor, με την Κατέρινα Δαλάκα να είναι η μεγάλη ομάδα από την ελληνική πλευρά.

Έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και ευτυχίας με τη σύζυγο του, Χριστίνα Μπόμπα.

Πρόσφατα ο γνωστός παρουσιαστής, βρέθηκε μάλιστα στην Κύπρο, με αφορμή τα «Beauty Awards

2019», όπου και έδωσε το παρών.

Ωστόσο στο αεροδρόμιο ο Σάκης Τανιμανίδης, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για μερικά πράγματα που αφορούσαν το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε η περίπτωση του παίκτη Κυριάκου Πελεκάνου, που όπως έγινε γνωστό είναι πολύ καλός φίλος του.

Survivor – Τανιμανίδης: Μάλιστα ο ίδιος τόνισε πως το παν είναι να μπαίνουν στο παιχνίδι πάντα οι δυνατότεροι παίκτες, κάτι που κυνηγάει πάντα η παραγωγή.

«Είναι καλός μου φίλος και τον παρακαλούσαμε να μπει στο παιχνίδι δύο χρόνια. Εμείς και η παραγωγή του Survivor, ψάχνουμε συνέχεια να βρούμε τους καλύτερους παίκτες με κάθε τρόπο.

Ο βασικότερα είναι φυσικά οι αιτήσεις και ο άλλος είναι με τους ανθρώπους που γνωρίζει η ίδια η παραγωγή, είναι το αυτονόητο.

Πάρα πολύ παίκτες έχουν μπει τα τελευταία χρόνια χωρίς αίτηση. Καταρχάς οι διάσημοι, αυτοί δεν έκαναν.

Ο Κυριάκος είναι διάσημος στην Κύπρο. Τον είχε μάλιστα προτείνει το κανάλι στην Σίγμα, που μεταδίδει το Survivor από την πρώτη κιόλας χρονιά», ήταν τα λόγια του.

The post Survivor – Τανιμανίδης για Κυριάκο: «Τον παρακαλούσα…» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα