Αλκαράθ: “Αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα” (vid)

Εμφανώς ευχαριστημένος με τη σημερινή του απόδοση, αλλά και την τέταρτη διαδοχική του νίκη στη Μελβούρνη ήταν ο Κάρλος Αλκαράθ στη συνέντευξη Τύπου. Ο 20χρονος Ισπανός επιβλήθηκε εύκολα του Μίομιρ Κετσμάνοβιτς με 6-4, 6-4, 6-0, και εξασφάλισε την πρώτη του πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open.

“Νιώθω τέλεια που κατάφερα να βρίσκομαι στα προημιτελικά της Μελβούρνης. Είναι ένα μεγάλο τουρνουά, ένα υπέροχο τουρνουά. Είμαι περήφανος με το επίπεδο του παιχνιδιού μου. Θα είναι

σίγουρα ένας σκληρός προημιτελικός απέναντι στον Ζβέρεφ, ελπίζω να φτάσω στα ημιτελικά, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί το επόμενο παιχνίδι.”

Σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεις ρυθμό σ’ αυτή τη φάση της διοργάνωσης, απάντησε: “Είναι υπέροχο που μπορώ να παίζω έτσι αυτή τη στιγμή, και να αποδίδω κατ’ αυτόν τον τρόπο στα ματς. Όπως είπα και στο κορτ, αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα κάθε μέρα και μετά από κάθε ματς.

Έρχομαι με πολύ αυτοπεποίθηση, και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ ως πλεονέκτημα. Έχω και το επίπεδο του παιχνιδιού μου αυτή τη στιγμή στα καλύτερά του, και ελπίζω στα προημιτελικά κόντρα στον Σάσα να παίξω ακόμα καλύτερα σε σχέση με σήμερα.”

Σχετικά με τις συγκρίσεις με το Wimbledon, ο Αλκαράθ είπε: “Το γρασίδι με τη σκληρή επιφάνεια είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού μου μοιάζει αρκετά, μιας και ούτε στη Rod Laver Arena έχω παίξει αρκετές φορές. Νιώθω παρόμοια συναισθήματα με το Wimbledon, όπως και εκεί έτσι και τώρα νιώθω ολοένα και καλύτερα.”

Για τον Ζβέρεφ και το παρελθόν τους στο κορτ, απάντησε: “Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Έχει κερδίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους στο τουρνουά, και λατρεύω να παίζω εναντίον του. Είναι πάντα σκληρές οι αναμετρήσεις μας και τον θέλω στο 100% του, όπως και εκείνος με κάνει να παίζω στο 100% μου.

Την τελευταία φορά που παίξαμε έχασα, γι’ αυτό και πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος. Ελπίζω να εμφανιστώ πιο βελτιωμένος συγκριτικά με το προηγούμενό μας παιχνίδι. Θέλω να το διασκεδάσω, να ευχαριστηθώ τα προημιτελικά, και φυσικά να προκριθώ στα ημιτελικά. Θα είναι ένα υπέροχο ματς για τον κόσμο.”

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Αλκαράθ: “Αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα