Ναδάλ-Ντιμιτρόφ: Μια αληθινή φιλία – VIDEO

10:46 5/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Για την εξαιρετική σχέση που έχουν αναπτύξει μίλησαν  Ναδάλ και Ντιμιτρόφ

Με τη φιλοσοφική ατάκα: “το τένις δεν είναι για πάντα αλλά η φιλία είναι”, ο Ράφαελ Ναδάλ θέλησε να τονίσει την φιλική σχέση με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα που έδωσαν οι δύο αστέρες του παγκοσμίου τένις στην Ατλάντα, στις 3 Μαρτίου.

Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Ντιμιτρόφ, μίλησαν στους δημοσιογράφους και αποκάλυψαν κρυφές πτυχές της προσωπικής σχέσης που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, με τον Βούλγαρο να έχει φιλοξενηθεί από τον Ράφα στη Μαγιόρκα ενώ τον ευχαρίστησε και για τη ψυχολογική

στήριξη που του έχει δώσει, σε δύσκολες φάσεις της καριέρας του.

“Έχει έρθει στη Μαγιόρκα και έχουμε κάνει διάφορα μαζί. Έχουμε πάει βόλτα με το σκάφος για ψάρεμα και μπάνιο. Το τένις δεν είναι για πάντα, αλλά η φιλία είναι” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ ο οποίος έχει κερδίσει τις 13 από τις 14 φορές που έχουν συναντηθεί με τον Ντιμιτρόφ σε επίπεδο ATP.

Από την πλευρά του, ο 28χρονος Βούλγαρος, No19 της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε: “Είναι άψογος μαζί μου. Έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο μαζί, μέσα και έξω από τα courts. Έχουμε προπονηθεί πολλές φορές και έχουμε μοιραστεί στιγμές και εκτός γηπέδων. Έχω μάθει πολλά απ’αυτόν τα τελευταία 4-5 χρόνια. Στις δύσκολες στιγμές που έχω περάσει, με έχει βοηθήσει να βελτιώσω το παιχνίδι και τη ψυχολογία μου. Όλα είναι τόσο θετικά γύρω από αυτόν και είναι σπουδαίο να τον έχω δίπλα μου”

13,000 θεατές παρακολούθησαν το φιλικό του Ναδάλ με τον Ντιμιτρόφ στην Ατλάντα, καθώς οι δύο τενίστες προετοιμάζονται για τα δύο συνεχόμενα Masters επί Αμερικανικού εδάφους σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Για την ιστορία, ο Ναδάλ κέρδισε το φιλικό το οποίο έγινε στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του ιδρύματος του Ισπανού, Rafael Nadal Foundation που βοηθάει άπορα παιδιά και τους δίνει πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό.

The post Ναδάλ-Ντιμιτρόφ: Μια αληθινή φιλία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα