ΜάκΕνρο: “Μην ξεγράφετε τον Φέντερερ”

17:29 4/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Τζον ΜάκΕνρο μίλησε για την εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί ο Ρότζερ Φέντερερ και το χρόνο αποθεραπείας του, μέχρι την επιστροφή στην ενεργό δράση, λίγο πριν κλείσει τα 39 χρόνια ζωής…

Εντυπωσιασμένος για ακόμη μια φορά από τα κατορθώματα του Ελβετού “Βασιλιά” και σίγουρος ότι ακόμη δεν ήρθε το τέλος της σπουδαίας καριέρας του, εμφανίστηκε ο Τζον ΜάκΕνρο σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Αμερικανός, πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου και κάτοχος επτά Grand Slam

τίτλων, αναφέρθηκε στην εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί ο Φέντερερ και καθησύχασε τους fans του Ελβετού, όσον αφορά το μέλλον.

Ο Φέντερερ μπορεί στις 8 Αυγούστου να αναμένεται να κλείσει τα 39 χρόνια ζωής, όμως ο ΜάκΕνρο είναι σίγουρος πως αυτή η εγχείρηση δεν θα τον αναγκάσει να αποσυρθεί από το άθλημα, διότι πολύ απλά είναι… ένα μοναδικό φαινόμενο.

Αναλυτικά όσα είπε ο 61χρονος:

“Είναι μοναδικό φαινόμενο. Πως καταφέρνει και παίζει τόσο καλά σε αυτή την ηλικία ; Αγωνίζεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και είναι 38 χρονών. Μπορεί να το διανοηθεί κάποιος αυτό ;

Είναι σχεδόν απίστευτο. Σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 39 και αυτή τη στιγμή είναι… Νο4 τενίστας στον κόσμο. Αγωνίζεται πάντα για τη νίκη και συνεχίζει να κατακτά τίτλους. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο αυτό και είναι σπουδαίο επίτευγμα.

Πολύ fans του φοβούνται πως πλησιάζει το τέλος, μετά την εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί. Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους, πως τέσσερα χρόνια πριν, όταν ήταν 34 ετών, είχε κάνει ακόμη μια εγχείρηση.

Οι ίδιοι, έλεγαν τα ίδια και τότε. Πως δεν θα επιστρέψει ξανά. Κι όμως επέστρεψε και κατέκτησε μάλιστα και το Αυστραλιανό Όπεν την επόμενη σεζόν, κερδίζοντας τρία best of five ματς. Έχει κερδίσει τρία Grand Slams μετά από εκείνη την εγχείρηση.

Ποτέ μην ξεγράφετε τον Ρότζερ λοιπόν. Θα επιστρέψει και θα διεκδικεί και πάλι τρόπαια”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ΜάκΕνρο: “Μην ξεγράφετε τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα