Αισιοδοξία στην ομάδα της Αντρέσκου

18:32 4/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Η Μπιάνκα Αντρέσκου δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα επίσημο ματς της νέας σεζόν, όμως ο προπονητής της είναι αισιόδοξος για επιστροφή στην ενεργό δράση στο επικείμενο Indian Wells…

Η νεαρή Καναδή, Νο4 τενίστρια του κόσμου αυτή τη στιγμή, θα έχει δύσκολο έργο στην έρημο της Καλιφόρνια φέτος, αν αγωνιστεί τελικά στο τουρνουά.

Πέρυσι είχε κάνει το breakthrough της εκεί, κατακτώντας τον τίτλο στο Indian Wells, όμως 12 μήνες αργότερα η κατάστασή της δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, μιας και έχει να αγωνιστεί

σε επίσημο ματς από τον Οκτώβριο του 2019.

Ο προπονητής της πάντως, Σιλβέιν Μπρουνό, πιστεύει πως η Μπιάνκα είναι κοντά στο 100% της και μόνο απίθανο δεν είναι να την δούμε να ρίχνεται στην μάχη της υπεράσπισης του τίτλου της στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας.

Για την ιστορία όμως, η πρωταθλήτρια στο Αμερικανικό Όπεν 2019, ήταν να αγωνιστεί σε Ντουμπάι και Κατάρ πρόσφατα, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Πράγμα, που σημαίνει ότι μάλλον η επιστροφή της είναι αρκετά πιο πολύπλοκη από όσο νόμιζαν μερικοί.

“Ελπίζουμε να είναι πανέτοιμη για το Indian Wells. Όταν είναι έτοιμη για να παίξει, θα πέσει κατευθείαν στη μάχη.

Δεν θα την προφυλάξουμε, αν νιώσουμε ότι είναι έτοιμη. Χρειαζόμαστε ακόμη μερικές ημέρες για να δούμε πως θα τα πάει στις προπονήσεις και σύντομα θα ανακοινώσουμε αν παίξει ή όχι.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως αν αγωνιστεί, θα αγωνιστεί για να πάει μέχρι τέλους”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αισιοδοξία στην ομάδα της Αντρέσκου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα