Αυστρία: Στον τελικό του διπλού η Βολονάκη

Κωνσταντίνα Βολονάκη και Αμίνα Νουρμαχάν εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό του διπλού στο διεθνές τουρνουά U12 της Tennis Europe, Jufa 2023 Europe Junior Tour, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Φέρστενφελντμπρουκ της Αυστρίας. 

Τα δύο κορίτσια στον

ημιτελικό της Πέμπτης επικράτησαν των Αυστριακών Τζούλια Ερενμπέργκερ και Φιλίπα Γκος με 6-4, 6-7(4), 12-10 μετά από ένα δραματικό παιχνίδι και πλέον στον τελικό της Παρασκευής θα αγωνιστούν απέναντι στις Ελιζαβέτα Ανίκινα (Εσθονία) και Σοφία Μπιελίνσκα (Ουκρανία) για τον τίτλο στην κατηγορία. 

Η Βολονάκη αγωνίστηκε και στο μονό, με την εξαιρετική της παρουσία να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά εκεί όπου ηττήθηκε από την Γερμανίδα Λίλι Μαρί Γκρέινερτ με 6-0, 6-1. 

Μέχρι την 4άδα η Ελληνίδα τενίστρια είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας στις “32” την Αυστριακή Βαλεντίνα Μάγια Ντινκόφσκι με 6-3, 6-0, στη φάση των “16” κέρδισε την Σλοβάκα Σιμόνα Νοβάκοβα με 6-1, 6-1, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε της Ουκρανής (που θα βρει και στον τελικό του διπλού) Σοφία Μπιελίνσκα με 6-2, 6-4. 

The post Αυστρία: Στον τελικό του διπλού η Βολονάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα