Βιντεοσκόπησε την προπόνηση του Τζόκοβιτς ο πατέρας του Αλκαράθ (vid)

Την επιβεβαίωση πως πιθανόν όντως να βιντεοσκόπησε ο πατέρας του την προπόνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε ο Κάρλος Αλκαράθ, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου μετά την προημιτελική φάση του Wimbledon.

Ο 20χρονος Ισπανός χειρίστηκε το θέμα με ψυχραιμία και δε δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βρετανών δημοσιογράφων, και το δικαιολόγησε από την άποψη πως ο πατέρας του είναι μεγάλος λάτρης του αθλήματος, πως περνά όλη του τη μέρα στα κορτ του All England

Club, και παρακολουθεί κι’ άλλες προπονήσεις παικτών.

“Εφόσον μπορεί να δει και γνωρίσει το παιχνίδι του Τζόκοβιτς από κοντά, τότε μάλλον είναι αλήθεια ότι θα βιντεοσκοπούσε τις προπονήσεις του”, είπε ο Αλκαράθ, με δεδομένο ότι τα κορτ προπονήσεων εδώ στο Wimbledon είναι ανοιχτά και προσβάσιμα από το κοινό.

Στη συνέχεια, ο No1 του κόσμου ρωτήθηκε για το αν αυτή η βιντεοσκόπηση του δώσει κάποιο έξτρα πλεονέκτημα σε περίπτωση που συναντηθούν στον τελικό, ο Ισπανός απάντησε: “Δε νομίζω, άλλωστε έχω πολλά βίντεο του Τζόκοβιτς σε κάθε επιφάνεια”.

Carlos Alcaraz accepts that his father did indeed film Novak's practice session. Please see for yourself and make your own opinions about his statement. Lets hear them in the comments. #WIMBLEDON pic.twitter.com/Qn0Am4BoD5

— दिविर जैन (@divirj04) July 12, 2023

The post Βιντεοσκόπησε την προπόνηση του Τζόκοβιτς ο πατέρας του Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα