Miami Open: Πολύ δύσκολη πρόκριση της Σφιόντεκ στις “16” (vid)

Την 8η συνεχόμενη νίκη της στο WTA Tour σημείωσε η Ίγκα Σφιόντεκ η οποία, όμως, χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λίντα Νόσκοβα για τον 3ο γύρο του Miami Open, το βραδύ της Κυριακής.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, προερχόμενη από την κατάκτηση του Indian Wells, αντιμετώπισε για 3η φορά φέτος την 19χρονη Τσέχα και κατάφερε να την κερδίσει, όπως έκανε και την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια.

Η Νόσκοβα που είχε αποκλείσει τη Σφιόντεκ στον

3ο γύρο του φετινού Australian Open, προηγήθηκε στα σετ όμως η 22χρονη Πολωνή αντέδρασε και μετά από 2 ώρες και 33 λεπτά αγώνα, ολοκλήρωσε την ανατροπή της με σκορ 6-7(7), 6-4, 6-4 στο κεντρικό court του Hard Rock Stadium.

“Όπως θα είδατε, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Μπορείς να βρεθείς σε δύσκολη θέση στο ξεκίνημα ενός τουρνουά. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το Sunshine Double” είπε χαρακτηριστικά η Σφιόντεκ αμέσως μετά.

Την ώρα που η Πολωνή σέρβιρε για το ματς στο 5-4 του καθοριστικού σετ, χρειάστηκε να σώσει τρία break points της αντιπάλου της.

Down 0-40 when serving for the match…@iga_swiatek pulls off a Kenin hold #MiamiOpen pic.twitter.com/TJ61fPYl05

wta (@WTA) March 25, 2024

Στον 4ο γύρο για τις “16” καλύτερες του θεσμού, η Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει το Νο14 του ταμπλό, Εκατερίνα Αλεξάντροβα η οποία πήρε το ντέρμπι με τη συμπατριώτισσά της, Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα με 6-4, 3-6, 6-3.

Τη Δευτέρα ξεκινάει ο 4ος γύρος στο γυναικείο τουρνουά, με τη Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει στις 17:00GR την 22-Άνα Καλίνσκαϊα.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Πολύ δύσκολη πρόκριση της Σφιόντεκ στις “16” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα