Μάρεϊ: Το αποθεωτικό σχόλιο για τον Αλκαράθ

Ο Άντι Μάρεϊ επαίνεσε δημόσια τον Κάρλος Αλκαράθ, μετά τη νίκη του Ισπανού στην πρεμιέρα του στο φετινό Miami Open κόντρα στον Ρομπέρτο Καρβάλιες Μπαένα. Μετά τη ολοκλήρωση του αγώνα ο Βρετανός και πρώην Νο1 του αγώνα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα “Χ” (πρώην twitter): “Βλέποντας τον Αλκαράθ να παίζει με κάνει και χαμογελάω”. 

Watching Alcaraz play tennis

makes me smile

— Andy Murray (@andy_murray) March 24, 2024

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο 20χρονος Ισπανός ενημερώθηκε για το σχόλιο του Μάρεϊ γεγονός που τον ενθουσίασε: “Όπως έχω πει πολλές φορές παίζω για τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Ωστόσο, μου αρέσει όταν ο κόσμος απολαμβάνει τους αγώνες μου. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα”, είπε ο Αλκαράθ

“Νομίζω από τη στιγμή που λέει κάτι τέτοιο ένας θρύλος όπως ο Άντι, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα για μένα. Είναι πραγματικά τρελό. Έχω δει πολλούς αγώνες κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Το να λέει αυτά για μένα είναι πραγματικά υπέροχο. Είναι κάτι που με κάνει να προσπαθώ ακόμα περισσότερο σε κάθε αγώνα.”

Τόσο ο Μάρεϊ όσο και ο Αλκαράθ συνεχίζουν στο Miami Open, με τον Βρετανό να αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Τσέχο Τόμας Μάχατς, ενώ ο Αλκαράθ την Δευτέρα θα παίξει κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Μάρεϊ: Το αποθεωτικό σχόλιο για τον Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρεϊ, Αλκαράθ,marei, alkarath