Miami Open: Λύγισε ο Μάρεϊ μετά από ματσάρα 3,5 ωρών! (vids)

Μετά από περίπου μια μάχη 3,5 ωρών ο Τόμας Μάχατς κατάφερε να λυγίσει τον Άντι Μάρεϊ φτάνοντας στη νίκη με 5-7, 7-5, 7-6(5) αλλά και στους “16” του Miami Open, επαναλαμβάνοντας αυτό που είχε κάνει πριν από 40 ημέρες στο indoor τουρνουά της Μασσαλίας. 

Pure drama

Tomas Machac outlasts Andy Murray in a #MiamiOpen epic to reach the round of 16 at a Masters 1000 for the first time.

pic.twitter.com/a8DbFMXiTd

Tennis TV (@TennisTV) March 24, 2024

Ο Τσέχος λίγο έλειψε να “αυτοκτονήσει” στο τελευταίο set καθώς είδε να χάνεται το σημαντικό προβάδισμα (5-2), αλλά και να σβήνεται δικό του match-point στο 12ο game, ενώ στο tie-break βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο για να επιστρέψει από το 3/5 στο 7/5. 

Ο Μάρεϊ από την πλευρά του είχε την ευκαιρία να τελείωσε το ματς σε εκείνο το σημείο καθώς είχε τις μπάλες στα χέρια στο 5/5 του tie-break, αλλά δέχθηκε δύο mini-break χάνοντας την πρόκριση. 

Big backhand, even bigger celebration!@andy_murray whipping the crowd into a frenzy as he breaks at the #MiamiOpen pic.twitter.com/zgWNCbmugZ

Tennis TV (@TennisTV) March 24, 2024

Ο Τσέχος, ο οποίος έσβησε 13/15 break-points του Βρετανού, είχε δύο μεγάλα holds στην αρχή του ματς σβήνοντας συνολικά 4 break-points του Μάρεϊ, ο οποίος όμως ό,τι δεν κατάφερε στο 1ο και το 5ο game το έκανε στο 11ο παίρνοντας προβάδισμα με 6-5 και στη συνέχεια έκλεισε το set με 7-5 (1-0). 

Στο 2ο σκέλος ήταν η σειρά του Μάρεϊ κάνει ένα μεγάλο hold σβήνοντας 2 set-points του Μάχατς ισοφαρίζοντας σε 5-5, αλλά ο Τσέχος κατέκτησε τα επόμενα 2 games και μαζί και το set κάνοντας το 1-1. 

Μάλιστα στο decider ο Τσέχος ξεκίνησε ιδανικά παίρνοντας προβάδισμα με 3-0 και 5-2 λίγο αργότερα, με τον Μάρεϊ να παίρνει πίσω το χαμένο του service τη στιγμή που ο Μάχατς σέρβιρε για τη νίκη, ισοφαρίζοντας σε 5-5. 

Ο Μάχατς πήγε να κάνει ό,τι και στο 2ο set, έφτασε σε match-point στο 12ο game, όμως ο Μαρεϊ κατάφερε να το σβήσει και να πάει την υπόθεση πρόκρισης στο tie-break, εκεί όπου ο Μάχατς έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος σφραγίζοντας τη νίκη. 

Στον επόμενο γύρο ο Τσέχος και Νο60 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Αρνάλντι που λίγο νωρίτερα κέρδισε με 6-3, 7-6(7) τον Ντένις Σαποβάλοφ. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Λύγισε ο Μάρεϊ μετά από ματσάρα 3,5 ωρών! (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα