China Open: Πρωί Παρασκευής η μάχη της Σάκκαρη με την Γκοφ

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στον 10ο φετινό της προημιτελικό, τον 4ο στη σειρά (για πρώτη φορά στην καριέρα της) έχοντας απέναντί της την πιο φορμαρισμένη παίκτρια του Tour (15 σερί νίκες) και πρωταθλήτρια του πρόσφατου US Open, Κόρι Γκοφ σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 09:30 GR. 

Η Σάκκαρη μετράει 9-1 στους φετινούς προημιτελικούς, αλλά και 4-2 απέναντι στην Γκοφ, από την οποία ωστόσο ηττήθηκε στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στον τελικό

του Citi Open τον περασμένο Αύγουστο με 6-2, 6-3. 

Οι δύο παίκτριες έχουν αναμετρηθεί μόλις μια φορά σε προημιτελική φάση, το 2022 στην Ντόχα, εκεί όπου η Σάκκαρη είχε φτάσει στη νίκη παραχωρώντας στην Αμερικανίδα μόλις 6 games (6-3, 6-3). 

Μια νίκη που εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά για 3ο σερί τουρνουά και για 2ο σερί 1000άρι θα φέρει την Ελληνίδα τενίστρια ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα WTA Finals στο τέλος του μήνα. 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα ανοίξουν (07:30 GR) οι Καρολίν Γκαρσία και Ίγκα Σφιόιντεκ με την Γαλλίδα να έχει κατακτήσει την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, μια ήττα που “πόνεσε” αρκετά την Σφιόντεκ καθώς σημειώθηκε στο τουρνουά της Βαρσοβίας (2022) στην προημιτελική φάση. 

Αμέσως μετά από το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Γκοφ στο κεντρικό court θα μπει η Γέλενα Οσταπένκο με την Λιουμντίλα Σαμσόνοβα με την Λετονή να προηγείται με 2-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια με πιο πρόσφατο αυτό στη Μαδρίτη όπου η Ρωσίδα παραχώρησε μόλις 2 games στην Οσταπένκο (6-2, 6-0). 

Στο τελευταίο ματς της ημέρας και το μεγαλύτερο βάσει κατάταξης και ονομάτων Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα θα αγωνιστούν για μια θέση στα ημιτελικά σε μια επανάληψη του φετινού τελικού στο Australian Open με την Λευκορωσίδα να έχει κατακτήσει τα 4 από τα 5 ματς που έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την Καζάκα. 

CHINA OPEN WOMEN’S SINGLES | DOUBLES | OPP (+5h)

The post China Open: Πρωί Παρασκευής η μάχη της Σάκκαρη με την Γκοφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα