Άρης: Χωρίς τον Ρουπ, ποιος; (vds)

Ο Λούκας Ρουπ άρχισε βασικός στη σεζόν. Η αλλαγή προπονητή -από τον Τερζή στον Μάντζιο-δεν άλλαξε κάτι στην επιλογή του Γερμανού καθώς ο Ρουπ ήταν σε πρώτο επίπεδο επιλογών και με τον Άκη Μάντζιο.

Τη δεδομένη όμως χρονική στιγμή φαίνεται ότι δεν είναι στάνταρντ ο τρόπος με τον οποίον ο Άρης θα πορευθεί χωρίς τον Γερμανό που θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα έξι εβδομάδων καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. 

Θα αλλάξει η διακοπή του Πρωταθλήματος τα δεδομένα;

Θα φανεί -αργότερα- στο γήπεδο. 

Μέχρι τώρα, στα τρία παιχνίδια που ο Άκης Μάντζιος πορεύθηκε χωρίς τον Ρουπ, έκανε τρεις διαφορετικές επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα… 

Ο Ρουπ ήταν βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια με Μάντζιο (Αρης-Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ-Αρης) σε έναν ρόλο κεντρικού χαφ, πίσω από τον Λορέν Μορόν.

Μετά το παιχνίδι στην Τούμπα, ο Ρουπ δεν έπαιξε λόγω του τραυματισμού του.

Στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν, οι επιλογές του Μάντζιου ήταν διαφορετικές. 

Αρης–Παναιτωλικός: Βασικός ο Σαμόρα, σε ρόλο πίσω από τον Μορόν. 

Ολυμπιακός–Άρης: Στους χαφ ο Οντουμπάτζο (σε ρόλο πάντως ελαφρώς διαφορετικό από ό,τι με Ρουπ στην εντεκάδα), εκτός ο Σαμόρα, μπήκε ως αλλαγή ο Πάρδο

Άρης–Κηφισιά: Βασικός ο Πάρδο (για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα), πίσω από τον Μορόν. Ο Πάρδο έγινε αλλαγή στο 57’. 

Ο Ακης Μάντζιος θέλει μέσα στο διάστημα της διακοπής να αξιοποιήσει τον χρόνο χωρίς παιχνίδια ώστε να έχει αγωνιστική λύση σε αυτό το ζήτημα. Προφανώς θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για τον Ελληνα τεχνικό αν ήταν διαθέσιμος ο Μάνου Γκαρθία.

Ο Ισπανός είναι σε διαδικασία επιστροφής από τον τραυματισμό του και ο Μάντζιος περιμένει να αξιολογήσει από κοντά τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας. 

Keywords
Τυχαία Θέματα