Australian Open: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Ολοκληρώθηκε η φάση των “16” του Australian Open, με τους κατόχους των εισιτηρίων για την προημιτελική φάση να είναι πλέον γνωστοί. Μέσα σ’ αυτός, όμως, δε θα βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ηττήθηκε από τον Τέιλορ Φριτς και έμεινε εκτός συνέχειας.

Χθες Κυριακή (21/1), την πρώτη πρόκριση για τα προημιτελικά εξασφάλισε… διά περιπάτου ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που “καθάρισε” σε μία ώρα και 45 λεπτά κόντρα στον Αντιάν Μαναρινό, ενώ τον ακολούθησε ο Τέιλορ Φριτς, που κέρδισε τον 25χρονο Έλληνα τενίστα.

Λίγες

ώρες αργότερα ο Γιανίκ Σίνερ έφτανε στην 4η διαδοχική νίκη του και εξασφάλιζε τη θέση του στην 8άδα, ενώ το ίδιο έκανε και ο Αντρέι Ρούμπλεφ στο τελευταίο ματς της ημέρας, κάμπτοντας την αντίσταση του μαχητικού Άλεξ Ντε Μινόρ.

Σήμερα Δευτέρα (22/1), πρώτος προκρίθηκε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ επί του Νούνο Μπόργκες, ενώ και ο Χούμπερτ Χουρκάτς πήρε την πρόκριση για τους “8”, νικώντας μετά από 2 TB τον Αρχτσούρ Καζού. Αργότερα μέσα στη μέρα ακολούθησαν και οι Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που θα τα πουν στον προημιτελικό.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Australian Open:
Τζόκοβιτς-Φριτς
Σίνερ-Ρούμπλεφ
Μεντβέντεφ-Χουρκάτς
Αλκαράθ-Ζβέρεφ

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Τα ζευγάρια των προημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα