ΒΟΡΡΑΣ | 1ος: Αποσύρεται από την Γ’ Εθνική ο Αιγινιακός

Σε μία δύσκολη απόφαση προχώρησε η διοίκηση του Αιγινιακού, καθώς η ομάδα μετά από 13 χρόνια παρουσίας στην Γ’ Εθνική, αποχωρεί από το πρωτάθλημα αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Αιγινιακός τερμάτισε στην έκτη θέση του πρώτου ομίλου του Νότου, όμως οι διοικούντες ύστερα από την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (17/05) αποφάσισαν να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Νίκος Μπογιατζής δήλωσε χαρακτηριστικά: "Aποφασίστηκε η απόσυρση

της ομάδας μας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής λόγω της παντελής απουσία του κράτους ενώ και η στήριξη των τοπικών αρχών θα μπορούσε να ήταν πιο ουσιαστική. Μετά από το 1999 συνεχής παρουσίας στη Γ΄ Εθνική και μια μικρή αλλά σημαντική παρένθεση στη Β΄ Εθνική, επιστρέφουμε στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ένας ακόμη λόγος στην απόφαση της επιστροφής μας αυτής είναι η χρησιμοποίηση μόνο γηγενών παικτών χωρίς μισθολογικό ενδιαφέρον. Επιστρέφουμε στη βάση μας, επιστρέφουμε στο στίγμα μας".

Εντός των επόμενων ημερών θα σταλεί στην ΕΟΚ, επίσημη επιστολή από την πλευρά της ομάδας που θα ενημερώνει για την απόφασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα