ΙΤΑΛΙΑ | Σακριπάντι: "Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Σμιθ"

Η Καζέρτα δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ της Serie A και πλέον σχεδιάζει την επόμενη χρονιά, όπου θα έχει χαμηλό μπάτζετ, όπως αποκάλυψε ο Πίνο Σακριπάντι, μιλώντας για το μέλλον της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Corriere di Caserta", ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για το ρόστερ της νέας σεζόν.

"Συζητάμε με τον Στιπάνοβιτς, τον Κόλινς τον Ντόνερκαμπ και έχουμε όλες τις πόρτες μας ανοιχτές. Όσον αφορά

τον Άλεξ Ριγκέτι, δεν ξέρω αν θα παραμείνει στην ομάδα. Εξαρτάται από το πόσο ένας Ιταλός παίκτης θα κοστίζει την επόμενη σεζόν. Έχουμε χαμηλό μπάτζετ και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σύλλογοι που έχουν ακόμα χαμηλότερο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής της Καζέρτα.

"Σχετικά με τον Αντρέ Σμιθ (πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος); Θα κάνουμε προσπάθεια για να τον κρατήσουμε. Θέλει να μείνει στην Ιταλία και εφόσον δεν δεχτεί μια τρελή προσφορά από άλλες ομάδες, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να υπογράψουμε μαζί του. Θα έχουμε στο ρόστερ μας ορισμένους νεαρούς, όπως ο Κεφαρέλι, Μαρτσεόλι και Παρίλο. Ο Τζιανλούκα Μαρέσκα θα μείνει λογικά και νομίζω ότι οι Ιταλοί παίκτες της ομάδας θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό", κατέληξε ο 42χρονος κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα