NBA | Πολ: "Είμαι αδικαιολόγητος..."

Από τη στιγμή που ο Κρις Πολ δεν... τραβάει, οι Κλίπερς δεν έχουν καμία τύχη στη σειρά με τους Σπερς και ήδη βρίσκονται πίσω με 2-0... Ο Αμερικανός σούπερ σταρ εμφανίστηκε αγνώριστος και στο χθεσινό παιχνίδι στο Σαν Αντόνιο και αυτό μέχρι στιγμής αποδεικνύεται μοιραίο για την ομάδα του.

Μόλις 10 πόντους (4/9 σουτ) σε 34 λεπτά συμμετοχής, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 8 (!) λάθη, που είναι και το αρνητικό ρεκόρ του σε σειρά πλέι οφ, κατέγραψε ο γκαρντ του Λος Άντζελες, με συνέπεια οι "Κλιπς" να γνωρίσουν δεύτερη συνεχόμενη ήττα

από την αρμάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, που μοιάζει ασταμάτητη, καθώς συμπλήρωσε 16 σερί νίκες και... συνεχίζει.

Ο Πολ βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά ο ίδιος και εξάλλου αποτυπώνεται και μέσα στο παρκέ, αφού στο πρώτο παιχνίδι της σειράς έβαλε 8 πόντους και στο δεύτερο 10, έχοντας κακή εικόνα στο παρκέ.

"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, πρέπει απλά να παίξω πολύ καλύτερα", δήλωσε φανερά απογοητευμένος αλλά και εκνευρισμένος για τις τραγικές εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια και πρόσθεσε: "Ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνω τόσα λάθη σε αγώνα".

Η ομάδα του Λος Άντζελες χρειάζεται οπωσδήποτε και πάλι τον καλό Κρις Πολ στο παρκέ, αν θέλει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκρισή της στους τελικούς της Δύσης, γι' αυτό ο προπονητής του συλλόγου, Βίνι Ντελ Νέγκρο, δήλωσε ότι ο 27χρονος αστέρας θα βρει ξανά τον εαυτό του, σε μια προσπάθεια να του... ανεβάσει το ηθικό.

"Θα επιστρέψει σύντομα δυνατότερος. Τον έχουμε μεγάλη ανάγκη", υποστήριξε ο τεχνικός των Κλίπερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα