ΕΟΚ | Συνεχίζεται με επιτυχία το "3 με 3"

Άκρως επιτυχημένο είναι μέχρι στιγμής το Τουρνουά 3 με 3 που διοργανώνει η Ομοσπονδία, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Αθλητισμός και ιδίως το μπάσκετ.

Το πρόγραμμα της Α Περιόδου του 2012 θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου. Οι δυο τελευταίες στάσεις του τουρνουά, στην Ελευσίνα και το Ηράκλειο της Κρήτης, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το ΠΣΑΚ.

Το

Μάϊο το Τουρνουά 3 με 3 θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό και την Αργυρόπουλη αλλά και στη Γαλάτιστα της Χαλκιδικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19-20 Μαϊού). Επόμενη στάση είναι στη Χερσόνησο της Κρήτης και στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης (26- 27 Μαϊού).Τον Ιούνιο το πρόγραμμα συνεχίζεται στη Σαντορίνη και την Ιερισσό της Χαλκιδικής (2-3 Ιουνίου). Στις 9 και 10 Ιουνίου το 3 με 3 θα γίνει στην Αθήνα στο 324ο Αθλητικό Κέντρο (Ρουφ) και στη Πυλαία της Θεσσαλονίκης.

Η Α Περίοδος του 2012 για το Τουρνουά 3 με 3 ολοκληρώνεται με δυο διοργανώσεις σε συνεργασία με το ΠΣΑΚ και με κεντρικό σύνθημα Τάπα στη βία.Η Ελευσίνα (Πάρκο Παραλίας) θα φιλοξενήσει στις 23 με 24 Ιουνίου το 3 με 3.Στη Κρήτη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Στις 23 με 26 Αυγούστου η ΕΟΚ θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3χ3 , Ανδρών και Γυναικών, της Fiba.Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Ζάππειο και θα λάβουν μέρος 48 Εθνικές Ομάδες

Keywords
Τυχαία Θέματα