ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πόπαντιτς: "Δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα"

Ήρθε στον Αρκαδικό για να αλλάξει τις ισορροπίες και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα. Ο λόγος για τον Μάρκο Πόπαντιτς, που εκτελεί σαν πολυβόλο τις αντίπαλες άμυνες, σκοράροντας και ακατάπαυστα και κάνει τους πάντες στην ομάδα της Τρίπολης να νιώθουν δικαιωμένοι που τον επέλεξαν.

Ο Σέρβος γκαρντ εξέφρασε -μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο superbasket.gr- την ικανοποίησή του για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην Ελλάδα, έπλεξε το

εγκώμιο του προπονητή του Γιάννη Καστρίτη, αλλά και των συμπαικτών του, ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο του Ντάρκο Ράλλη στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του...

Τι σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση του Αρκαδικού;

Ο καλός μου φίλος Ντάρκο Κόστιτς Ράλλης με πήρε τηλέφωνο και μου μίλησε για την πρόταση του Αρκαδικού. Αποφάσισα να την αποδεχτώ, καθώς την είδα σαν μια ευκαιρία για μένα να παίξω έξω από τα σερβικά σύνορα και σαν ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα μου.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη νέα σου ομάδα;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Η Τρίπολη είναι μια μικρή και όμορφη πόλη, με αρκετούς ευγενικούς ανθρώπους. Όλοι μου οι συμπαίκτες και τα μέλη του staff με υποδέχτηκαν ιδανικά από την πρώτη μέρα και με βοήθησαν να νιώσω πως δεν έρχομαι από άλλη χώρα.

Πώς κρίνεις το επίπεδο της Α2;

Πριν έρθω στην Ελλάδα δεν ήξερα τίποτα για το επίπεδο της Α2 κατηγορίας. Κατά τη γνώμη μου είναι μια καλή κατηγορία και ειδικά φέτος, καθώς αγωνίζονται σε αυτήν παίκτες προερχόμενοι από την Α1. Ιδανική ευκαιρία για μένα να τεστάρω τις δυνάμεις μου απέναντί τους και να δω πού βρίσκομαι σε σχέση με αυτους.

Σου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα;

Ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα είναι πολύ όμορφος και απολαμβάνω την κάθε μέρα εδώ. Η Ελλάδα είναι γενικά μία από τις αγαπημένες μου χώρες, λόγω των αρκετών ηλιόλουστων ημερών και του γεγονότος πως οι άνθρωποι μοιάζουν αρκετά στο χαρακτήρα με αυτούς στη Σερβία, γι' αυτό και -πραγματικά νιώθω σαν να βρίσκομαι στην πατρίδα μου τη Σερβία.

Ο στόχος του Αρκαδικού είναι να παραμείνει στην κατηγορία ή και κάτι παραπάνω;

Ο Αρκαδικός έχει στόχο το να παραμείνει στην Α2. Πιστεύω πως μέχρι στιγμής έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά τώρα ξέρουμε πλέον τι να περιμένουμε από τις άλλες ομάδες της λίγκας. Θα προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι χωρίς... υπολογισμούς και αν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ψηλότερα στη βαθμολογία θα το κάνουμε και δεν θα σταματήσουμε.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Γιάννη Καστρίτη;

Ο κόουτς Καστρίτης είναι πάνω απ' όλα ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Εκτιμάω το γεγονός ότι μου εξήγησε τι περιμένει από μένα και μου παρείχε υποστήριξη, χωρίς εγωισμούς, κάτι που με κάνει να δίνω το 100% σε κάθε στιγμή μου στην ομάδα. Όσο για τους συμπαίκτες μου, έχω να πω μόνο καλά λόγια. Ο ένας πιστεύει στον άλλον και επικροτεί τις προσπάθειές του τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Κάποιες στιγμές νιώθω σαν να γνωρίζω αυτά τα παιδιά από καιρό κι όχι μόνο τρεις μήνες.

Βλέπεις τον Αρκαδικό σαν ένα σκαλοπάτι, ώστε στη συνέχεια να προσπαθήσεις να παίξεις στην Α1;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στον Αρκαδικό και δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μείνουμε στην κατηγορία, κάτι που αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας. Θα ήθελα να παίξω στην Α1, αν αυτό είναι εφικτό, αλλά όπως είπα και πριν, τώρα ειμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Αρκαδικός και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα