Α ΕΣΚΑΝΑ | Τα Όσκαρ της 9ης αγωνιστικής

"Λογικά" ήρθαν τα περισσότερα αποτελέσματα στην 9η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΝΑ και το superbasket σας παρουσιάζει όσους ξεχώρισαν περισσότερο...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ:

1. Κώστας Κρασσάς (Ελευθερία Μοσχάτου)

Τι κι αν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θύμιζε... σάκο του μποξ για όλες τις ομάδες που την αντιμετώπιζαν; Το τελευταίο διάστημα η Ελευθερία Μοσχάτου δείχνει πως έχει... σφυγμό και θα διεκδικήσει με "νύχια και με δόντια" την παραμονή της στην

Α' ΕΣΚΑΝΑ, με τον Κώστα Κρασσά να αποτελεί το κλειδί της νίκης στο μεγάλο ντέρμπι με τη Δραπετσώνα. Ο πρώην γκαρντ του Αγίου Θωμά σκόραρε 21 πόντους με 3 τρίποντα και κερδίσει επάξια το... άτυπο βραβείο μας του MVP της αγωνιστικής.

2. Δημήτρης Πανάγος (Νέα Πέραμος)

Η αποχώρηση όλων των βασικών παικτών έφερε... μαύρα σύννεφα πάνω από τον ουρανό της Νέας Περάμου, όμως παρόλα αυτά η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της. Το παλικαρίσιο διπλό στην έδρα του Άρη Νικαίας μιλάει από μόνο του εξάλλου, με τον Δημήτρη Πανάγο (16 πόντοι με 1 τρίποντο) να αποτελεί το βασικό επιθετικό ατού του Κώστα Ρουμελιώτη, όντας σε... ανοιχτή γραμμή με το αντίπαλο καλάθι.

3. Θέμης Φωτόπουλος (Ερμής Πειραιά)

Το "πολυβόλο" έχει πάρει μπρος και εκτελεί ανελέητα τις αντίπαλες άμυνες. Η έδρα της ΝΕΜ ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη για τον Ερμή, όμως ο Θέμης Φωτόπουλος φρόντισε να απλοποιήσει τα πράγματα, σκοράροντας 23 πόντους με 3 τρίποντα και μαζί με τον επίσης καταιγιστικό Σάββα Νικητάκη και τον δυναμικό Παύλο Τσατάλα, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Πειραιωτών. Ο Φωτόπουλος είναι ένας φοβερός σκόρερ και ο Αντώνης Μάντζαρης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντάς τον σε τόσο καλή κατάσταση.

4. Θωμάς Γρηγοράκος (ΑΟΝΑ)

Βρέθηκε και την περασμένη αγωνιστική στα Όσκαρ της αγωνιστικής, όμως με τις εμφανίσεις του μας αναγκάζει να τον συμπεριλάβουμε και πάλι στους κορυφαίους. Ο πολύπειρος φόργουορντ πήρε το "όπλο" του και σφυροκόπησε την άμυνα του Μίλωνα, δίνοντας πολλές λύσεις στον Στέφανο Τριαντάφυλλο. Ο Γρηγοράκος σταμάτησε στους 24 πόντους με 3 τρίποντα και είχε καθοριστικό μερίδιο στην επικράτηση της ομάδας της Αργυρούπολης.

5. Σταύρος Βαρυπάτης (Μανδραϊκός)

Η εμπειρία δεν κρύβεται και ο Σταύρος Βαρυπάτης παραμένει εξαιρετική λύση ακόμα και τώρα που βρίσκεται στην ηλικία των 40 ετών. Ο Μανδραϊκός πέρασε αλώβητος και από το Βυζαντινό, κάμπτοντας την αντίσταση του ΠΕΡΑ, με τον ικανότατο σέντερ του να σταματάει στους 24 πόντους με 4 τρίποντα, έχοντας βέβαια άξιο συμπαραστάτη του τον εξαιρετικό Γιώργο Σουρλή.

MVP:Κώστας Κρασσάς (Ελευθερία Μοσχάτου)

HERO OF THE NIGHT:Γιώργος Κακαβάς (Νέα Πέραμος)

Μπορεί ο Πανάγος να ήταν πρώτος σκόρερ, όμως η Ένωση Νέας Περάμου / Μεγάρων δεν θα είχε επικρατήσει χωρίς την παρουσία του Γιώργου Κακαβά! Ο δυναμικός γκαρντ είχε 10 πόντους συνολικά, όμως το καλάθι που σημείωσε λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε αποδείχτηκε... χρυσάφι, καθώς έφερε τη νίκη κόντρα στον Άρη Νικαίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Κώστας Ρουμελιώτης (Νέα Πέραμος)

Ανέλαβε το δύσκολο έργο της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία και τα πρώτα μηνύματα είναι ευοίωνα. Ο πρώην προπονητής του Αιγάλεω οδήγησε την Ένωση Νέας Περάμου / Μεγάρων στο τρίτο φετινό της ροζ φύλλο και σίγουρα θα παλέψει για τη σωτηρία της, με την παρουσία του Ρουμελιώτη να δίνει σημαντικές ελπίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα