ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Νίκη για να σφραγίσουμε την πρόκριση"

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/12, 19.00) την Μπεσίκτας για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Eurocup, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ζητάει τη νίκη προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση η ομάδα των "κυανέρυθρων".

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί με νίκη "σφραγίζουμε" την πρόκριση στην

επόμενη φάση του Eurocup", εξήγησε ο προπονητής των "κυανέρυθρων" και επισήμανε ότι: "Θέλουμε να παίξουμε με ενέργεια, συγκέντρωση και για τα 40’ του αγώνα και να διορθώσουμε τα λάθη μας σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση πρωταθλήματος. Επιθυμούμε, επίσης, την συμπαράσταση του κόσμου μας σε έναν αγώνα με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα και πρωτοπόρο του ομίλου μας".

"Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των πέντε νικών που έχουμε στους τελευταίους αγώνες μας για την Ελλάδα και την Ευρώπη", δήλωσε ο Γάιος Σκορδίλης, ο 26χρόνος σέντερ του «Ιστορικού» και υπογράμμισε ότι: "Έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε την νίκη για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου. Δεν ξεχνάμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου χάσαμε στο τέλος παρότι παλέψαμε".

Οσον αφορά τα αγωνιστικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ισχίο στο εντός έδρας ματς της περασμένης Κυριακής (8/12) με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα