ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μάντζαρης: "Κλειδί η ομαδικότητα"

Η ΑΕΚ πέρασε από την Δάφνη, όπου επικράτησε του Αμύντα με 74-75 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μάντζαρη.

Ο γκαρντ της Ένωσης ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης, χάρισε τη νίκη στη ομάδα του και την έφερε ένα βήμα μακριά από την κατάληψη της τρίτης θέσης. Ο Αντώνης Μάντζαρης μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 μίλησε στο superbasket.gr για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ

ενώ αποκάλυψε πως θα βρεθεί στην Πόλη για να παρακολουθήσει τον αδελφό του, Βαγγέλη στο τελικό της Ευρωλίγκα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ.

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης κόντρα στον Αμύντα;

"Δεν σταματήσαμε να παίζουμε ομαδικά. Το ματς πήγε πολύ καλά για εμάς. Στη διακοπή έγινε κάτι που δεν θέλαμε γιατί η ομάδα είχε βρει ρυθμό. Αργήσαμε να μπούμε στο ματς, αλλά στο τέλος δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Το ματς κρίθηκε στο καθαρό μυαλό που είχαμε στο τέλος".

Παρόλο που είχατε το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο στα τελευταία λεπτά παραλίγο να χάσετε το παιχνίδι. Τι έφταιξε;

"Το άγχος του αγώνα και η πίεση. Για εμάς το ματς με τον Αμύντα ήταν κάτι σαν τελικός, παίζαμε την τρίτη θέση, κάναμε κάποια λάθη αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε".

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζετε την Κηφισιά στην Ζωφριά…

"Μόνο νίκη, τίποτα άλλο. Μόνο νίκη για την τρίτη θέση και ό,τι έρθει".

Ο αδερφός σου , Βαγγέλης παίζει στον τελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Τι θα ήθελες να του ευχηθείς;

"Κάθε επιτυχία. Εύχομαι να κάνουν τα παιδιά αυτό που κάνουν πάντα. Θα είμαι εκεί, θα πάω να τους δω κι ελπίζω να γυρίσουν με το τρόπαιο στην Ελλάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα