NBA | Ρίβερς: "Ο Ρόντο είναι πανέξυπνος!"

Τα εύσημα απέδωσε ο Ντοκ Ρίβερς στον ιθύνοντα νου των Σέλτικς, Ραζόν Ρόντο, για την μεγαλειώδη εμφάνισή του κόντρα στους Σίξερς στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, χαρακτηρίζοντάς τον πανέξυπνο και -εμμέσως πλην σαφώς- φανέρωσε ότι του έχει δώσει τα κλειδιά της ομάδας!

"Φωνάζαμε να γίνει φάουλ στην τελευταία φάση, όμως ο Ραζόν είχε ήδη ορμήξει πάνω στον Χόλιντεϊ. Ηταν εξαιρετική η αντίδρασή του, όλοι ξέρουμε ότι ο τύπος είναι πανέξυπνος", σχολίασε ο προπονητής των Σέλτικς αναφερόμενος στον ιθύνοντα νου της Βοστώνης και την τελευταία φάση της αναμέτρησης.

"Στη συνέχεια, ο Ντοκ Ρόβερς

εξήρε τις ικανότητες του Ρόντο και τον εκθείασε, λόγω της "διαστημικής" του απόδοσης κόντρα στους Σίξερς... "Του είπα ότι πρέπει να γίνει πιο επιθετικός και έκανε φανταστική δουλειά. Του αρέσει να αναλαμβάνει δράση στις κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα, του αρέσει να παίζει με πίεση και το απέδειξε και απόψε".

Από την πλευρά του, ο Ραζόν Ρόντο εξήγησε ότι: "Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε, δεν σταματήσαμε ποτέ να παίζουμε άμυνα. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα τους συμπαίκτες μου, είτε βρίσκοντας ελεύθερα σουτ, είτε σκοράροντας. Oσο για την τελευταία φάση, ήταν κάτι απλό. Δεν θέλαμε να ρισκάρουν το τρίποντο που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση...".

Keywords
Τυχαία Θέματα