ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καλογήρου: "Είμαστε έτοιμες για το τρόπαιο"

Πανέτοιμες να κατακτήσουν το Κύπελλο είναι οι Εσπερίδες, σύμφωνα με την Ρούλα Καλογήρου. Η ομάδα της Καλλιθέας ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου στον ημιτελικό και προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό.

Η Ρούλα Καλογήρου συνέβαλε στη νίκη της ομάδας της, πετυχαίνοντας 10 πόντους και μίλησε στο superbasket.gr για τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά και την πρόκληση του μεγάλου τελικού (Κυριακή 08/04, 20:00, ΕΤ-3).

-Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κλειδί της νίκης κόντρα στον Πανιώνιο ;

"Σίγουρα

το κλειδί ήταν η άμυνα και το πάθος που είχαμε για να πάρουμε τη νίκη να φτάσουμε στον τελικό. Εχουμε φτάσει μέχρι εδώ με μεγάλο κόπο και ξέραμε οτι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλα το θέλαμε πάρα πολύ και μπήκαμε με σκόπο την νίκη".

-Είχατε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο με το ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου αλλάξατε τον τρόπο παιχνιδιού σας και "χτίσατε" μια διαφορά. Τι έφταιξε στο πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα σου και τι άλλαξε στη συνέχεια;

"Ήμασταν αγχωμένες στο πρώτο δεκάλεπτο και μας βγήκε μέσα στο γήπεδο. Απο το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά μπήκαμε πιο αποφασισμένα, ήμασταν πιο συγκεντρωμένες στις οδηγίες του προπονητή μας και έτσι φτάσαμε στην νίκη".

-Επηρέασε εσένα και την ομάδα σου, που δεν ήρθε αρκετός κόσμος στο γήπεδο;

"Δεν μας επηρέασε καθόλου, δυστυχώς όμως δεν ήταν καλό. Περιμέναμε να έχει περισσότερο κόσμο, αλλά ο κόσμος δεν ήρθε. Αυτό είναι το πλήγμα του γυναικείου μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια. Πρέπει να γίνουν προσπάθειες απο την ομοσπονδία και γενικά να ενισχύσουν το γυναικείο μπάσκετ".

-Πιστεύεις οτι ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον ημιτελικό;

"Θα είναι σίγουρα ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, έχεις μπροστά σου ένα τρόπαιο και είσαι προσηλωμένος πάνω σε αυτό".

-Έχετε προετοιμαστεί για τον τελικό ;

"Ψυχολογικά έχουμε προετοιμαστεί εδώ και καιρό για την διοργάνωση αυτή. Με όπλο την άμυνά μας θα πάμε για να πάρουμε το τρόπαιο και να κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα