NBA | Πρόστιμο λόγω... Γκρίφιν!

Με 25.000 δολάρια τιμώρησε η λίγκα του NBA τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, εξαιτίας της δημόσιας κριτικής που άσκησε σε βάρος των διαιτητών του μαγικού κόσμου.

Ο Αμερικανός σέντερ σε δηλώσεις που είχε κάνει σε αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, κατηγόρησε ευθέως τους ρέφερι του μαγικού πλανήτη, με τον Μπλέικ Γκρίφιν να αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου! Και ποιος ήταν ο λόγος;

Ο Κάζινς πολύ απλά θεωρεί πως ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Κλίπερς αντιμετωπίζεται με μεγάλη επιείκεια από τους διαιτητές και είναι το… χαϊδεμένο παιδί

της λίγκας!

Μάλιστα, το ποτήρι για τον άσο του Σακραμέντο ξεχείλισε μετά την αναμέτρηση των Κλίπερς κόντρα στους Λέικερς και τα δύο καρφώματα του Γκρίφιν πάνω από τον Πάου Γκασόλ, τα οποία σήκωσαν πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν ήταν επιθετικά φάουλ ή όχι.

"Τον προσέχουν λες και είναι μωρό". "Τις δύο τελευταίες σεζόν, ο Γκρίφιν είναι το αγαπημένο παιδί της λίγκας και κανείς δεν τολμά να τον αγγίξει. Είναι αυτός που "πουλάει" περισσότερο και ό,τι και να κάνει δεν έχει συνέπειες", είχε πει χαρακτηριστικά ο Κάζινς.

Τελικά, για αυτή την επίθεση που εξαπέλυσε, τιμωρήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη με πρόστιμο από τους ιθύνοντες του NBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα