ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ομπράντοβιτς: "Πάντα δύσκολα στη Νέα Σμύρνη"

Μετά την πρόκριση του στο 11ο Φάιναλ Φορ της ιστορίας του, ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται τη Νέα Σμύρνη, για να "κλείσει" την 25η αγωνιστική της Α1, εναντίον του Πανιωνίου, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τη νίκη επί της Μακάμπι.

"Μετά το παιχνίδι με τη Μακάμπι Ελέκτρα και τα όσα συνέβησαν σε αυτό, έχουμε

μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις τον Πανιώνιο, αφού είναι μια ομάδα που παίζει καλά, ενώ είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη. Έχουμε δύο ματς σε τρεις ημέρες, αφού θα παίξουμε μετά και τη Μεγάλη Τρίτη και σίγουρα δεν είναι και εύκολο κάτι τέτοιο, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το «τσιπ» στο μυαλό μας και να πάμε την Κυριακή να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά των παικτών, ο Άλεκς Μάριτς δήώσε: «Θα πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, αφήνοντας στην άκρη την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Δεν έχουμε χρονικά περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα με πρώτη την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Είναι μια καλή ομάδα, ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα του να αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι αυτό, καθώς θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε φυσικά το θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα