Στοίχημα | Ιταλικό παιχνίδι

Σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουμεστο τέλος της κανονικής περιόδου καιπάμε για πλέι οφ, εκεί δηλαδή όπουκρίνονται τα πάντα.

Επομένως σημαντικό ρόλο στο ποντάρισμα μας θαπαίζει από εδώ και πέρα το κίνητρο. Αυτό στον αγώνα της Σάσαρι με την Μπενετόν είναι αποκλειστικά με τους γηπεδούχους,οι οποίοι είναι στην πέμπτη θέση, έχουν εξασφαλίσει τα πλέι οφ και θέλουν την τετράδα.

Έχουν την ευκαιρία με νίκη σήμερα να πιάσουν την 4η θέση αφού ηΒενέτσια που είναι από πάνω έχει δύσκολο ματς με τη Μπολόνια. Έτσι και αλλιώς όμως φέτος η εικόνα της είναι πολύ καλύτερη από εκείνη

της Μπενετόν. Ειδικά στην έδρα της η Σάσαρι επιβάλλει τρομακτικό ρυθμό, πιέζει πολύ και παίζει καλό μπάσκετ (10-2 ρεκόρ, με 81 πόντους ενεργητικό!) Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα δεν παρουσιάζει καλή εικόνα και η άμυνα της έχει πολλά προβλήματα (84 πόντους δέχεται ανά ματς). Χόσλεϊ και Ντιένεργια τους γηπεδούχους προσθέτουν πολύ ποιότητα στο ρόστερ της Σάσαρι, η οποία είναι σε φόρμα, είναι καλύτερη από τηΜπενετόν, είναι η μόνη που έχει κίνητρο και θα την εμπιστευτούμε.

Πρόταση
Σάσαρι- Μπενετόν (+5.5) 1 (1.90)

Όλες οι στοιχηματικές προτάσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα