ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Kωνσταντώνης: "Το Χαλάνδρι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω"

Το Χαλάνδρι πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Ζάκυνθος και όπως τόνισε ο Τάσος Κωνσταντώνης στο superbasket.gr αν και ο στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή, θα πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω.

Ο Τάσος Κωσνταντώνης ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Χαλανδρίου, μιας και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, στη νίκη επί της Ζακύνθου με 81-70 για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Νότου στην Γ’ Εθνική.

-Πήρατε την τέταρτή σας νίκη στο

πρωτάθλημα, μιας και επιβληθήκατε της Ζακύνθου. Πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα σου;

"Ήταν σημαντική η νίκη, μετά από την ήττα που είχαμε κάνει εδώ στην 2η αγωνιστική με την Καλαμάτα, επειδή είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς να μην χάνουμε στην έδρα μας . Ήταν μεγάλη η νίκη, γιατί η Ζάκυνθος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και καλά δουλεμένη. Ήμασταν λίγο απογοητευμένοι μετά από την ήττα στο Αγρίνιο επειδή θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, έτσι θέλαμε πολύ το παιχνίδι κόντρα στην Ζάκυνθο και το πήραμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά".

-Κλείσατε την χρονιά με το δεξί για το πρωτάθλημα. Τι έπεται στην συνέχεια για το Χαλάνδρι;

"Έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου ΕΣΚΑ με την Ολυμπιάδα Παπάγου, θέλουμε να το κερδίσουμε για να προχωρήσουμε και σε αυτόν τον θεσμό. Να ξεκουραστούμε, να πάρουμε δυνάμεις, να δουλέψουμε μέσα στις γιορτές και στην συνέχεια θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Την 10η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Εθνικό, δεν κοιτάμε κάτι παραπάνω".

-Ποιος είναι ο στόχος του Χαλανδρίου;

"Στόχος είναι η παραμονή ακόμα και τώρα. Η προσωπική μου εικόνα για την ομάδα είναι ότι πρέπει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Όμως η παραμονή είναι ο βασικός στόχος".

-Το επόμενό σας παιχνίδι είναι για το Κύπελλο, απέναντι στην Ολυμπιάδα Παπάγου. Ποια είναι τα πλάνα σας για το ματς;

"Όταν παίζεις με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, πρέπει να μην υποτιμάς τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα γίνει και θα πάμε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα