ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Σιγκούνας: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"

Ο Αρκαδικός πήρε τη νίκη επί του ΟΦΗ για την 10η στροφή της Α2 και ο Αλέξανδρος Σιγκούνας σημείωσε την βοήθεια που είχε η ομάδα του από τους φιλάθλους.


"Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας. Είναι πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε όλο αυτό το κοινό, να σε χειροκροτούν και να σε υποστηρίζουν.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ ήρθε να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Τα παιδιά δεν μπήκαν συγκεντρωμένα από ό,τι φάνηκε. Εμείς

μπήκαμε πολύ δυνατά, στην συνέχεια ανέβασαν την πίεση τους, χάσαμε λίγο την συγκέντρωση, κουραστήκαμε, αλλά νομίζω ότι στο τέλος τις επιλογές που έπρεπε να κάνουμε σωστά, τις κάναμε σωστά και πήραμε το παιχνίδι.

Υπήρχε άγχος σε εμάς, γιατί ήταν κομβικό παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι μόνο ο ΟΦΗ ήρθε εδώ πέρα για να δείξει ότι αξίζει, αλλά νομίζω ότι κουραστήκαμε.

Είναι φυσιολογικό όταν η ομάδα πιέζει για 30 λεπτά, γιατί στο δεύτερο δεκάλεπτο, ειδικά μόνο πιέζαμε, να κάνεις κάποια λάθη. Απλά νομίζω ότι κάναμε λίγα περισσότερα λάθη από το επιτρεπτό όριο", δήλωσε αρχικά ο 24χρονος φόργουορντ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Το θετικό είναι ότι αποβάλλαμε το άγχος στο τέλος, το δείξαμε. Δηλαδή το σουτ του Τσουμπρίλο, ήταν συγκεντρωμένος, ήταν σουτ χωρίς άγχος. Το έβαλε, μας έδωσε την νίκη. Πήραμε τις σωστές επιλογές που στο τέλος, μας χάρισαν την νίκη.

Θα συμφωνήσω ότι αυτή η νίκη μάς δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε με λιγότερο άγχος και λιγότερη πίεση στην συνέχεια. Είναι γεγονός αυτό. Έτσι ακριβώς νιώθουμε και εμείς τώρα.

Τέλος ο ΟΦΗ, νικήσαμε τώρα. Τους βάζουμε όλους από κάτω μας. Τα Χριστούγεννα, δεν αποτελούν για εμάς ξεκούραση. Αποτελούν όρεξη για περισσότερη δουλειά. Έχουμε ένα ταξίδι στο Ηράκλειο. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με πολύ λιγότερο άγχος. Νομίζω ότι θα παίξουμε και καλύτερο μπάσκετ".

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, όμως, με τα εντυπωσιακά του καρφώματα και τάπες φροντίζει να προσφέρει και θέαμα στους φιλάθλους: "Σε ό,τι αφορά μερικές φάσεις highlights που καρφώνω, να σας πω την αλήθεια ότι κάθε φορά που βλέπω τον Θεοδόση (σ.σ. Γκόβα) να πηγαίνει στο καλάθι, είμαι σίγουρος ότι θα μου δώσει την μπάλα και ετοιμάζομαι να την καρφώσω πραγματικά. Τίποτα άλλο και βγαίνει και στο παιχνίδι και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακές φάσεις αυτές".

Επίσης, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα για την δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας: "Το μήνυμά μου είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας, να είμαστε αγαπημένοι. Πραγματικά να περάσουν όλοι χαρούμενα με τις οικογένειές τους και όσο πιο ήρεμα γίνεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα