ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λάσμε: "Μου ταιριάζει ο Παναθηναϊκός"

Ο Στέφαν Λάσμε βγάζει... ασπροπρόσωπο τον Αργύρη Πεδουλάκη που του εμπιστεύθηκε μία θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και ο Γκαμπονέζος πάουερ φόργουορντ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία του "τριφυλλιού".

"Υπάρχουν πολλοί καλοί Αφρικανοί παίκτες στην Ευρωλίγκα", δήλωσε αρχικά ο Στέφαν Λάμσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA και στη συνέχεια πρόσθεσε πως "είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο,

ώστε να μπορείς να γυρίσεις πίσω και να δείξεις στο λαό σου πώς να παίξει και να αναπτύξει το άθλημα".

Ο Λάσμε, όμως, ρωτήθηκε και για τον Ρομέιν Σάτο, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της Φενέρμπαχτσε στο ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό: "Είναι πολύ καλό να τον βλέπεις να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα κι έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει βρει τον τρόπο ώστε να παίρνει τα μέγιστα από τον Στέφαν Λάσμε, με τον ίδιο να δηλώνει πως "μου ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης με χρησιμοποιεί σωστά. Δούλεψα σκληρά όλο το καλοκαίρι. Είμαστε μία δυνατή ομάδα και πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες".

Οσον αφορά για το μπάσκετ στην Γκαμπόν σημείωσε πως "μακάρι να είχα αγωνιστεί περισσότερο για την πατρίδα μου, αλλά τα προγράμματα της Ευρωλίγκα και των Προκριματικών του Afrobasket συμπίπτουν. Ευελπιστώ ή FΙΒΑ Africa να αναπροσαρμόσει το καλεντάρι της. Το μπάσκετ αποτελεί μεγάλη υπόθεση στη Γκαμπόν. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου και χρημάτων, για να επενδύσει κανείς και να βοηθήσει στην ανάπτυξή του. Το ταλέντο υπάρχει. Πηγαίνω στη Γκαμπόν όσο πιο συχνάω μπορώ και διεξήγαγα κι ένα καμπ εκεί πέρυσι".

Σχετικά με το Afrobasket του 2013 ανέφερε πως "η Ανγκόλα είναι πάντα το φαβορί, αλλά πιστεύω πως θα το κατακτήσει η Νιγηρία, γιατί έχει πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και το NBA".

Keywords
Τυχαία Θέματα