Στοίχημα | Έδρα και φόρμα δείχνουν άσο

Σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο σήμερα με τον ΚΑΟΔ να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Προβάδισμα έχει ο άσος για τους γηπεδούχους που είναι σε φόρμα.

H ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη διαθέτει μια από τις πιο δύσκολες έδρες. Πέρσι μέτρησε 8-4 στη Δράμα και ουσιαστικά έτσι εξασφάλισε τη σωτηρία της. Μάλιστα έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια και ωραίο μπάσκετ, ενώ δυσκολεύτηκε να περάσει ακόμα και ο Παναθηναϊκός.

Ο «Καλάφας» συνεχίζει στον πάγκο του ΚΑΟΔ και με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία. Οι Αμερικανοί της ομάδας ενσωματώθηκαν σχετικά γρήγορα, ενώ και το ρόστερ συμπληρώθηκε άμεσα. Η ομάδα της Δράμας παραμένει αήττητη σε όλα τα φιλικά και το ένα επίσημο που έχει δώσει (πέρασε από τα Τρίκαλα) και δείχνει να έχει ρυθμό.

Από την άλλη ο Κολοσσός ψάχνεται. Οι Αμερικανοί τους δεν έχουν ενσωματωθεί πλήρως, ο Μηνάς Γκέκος ακόμα θέλει χρόνο για να δουλέψει, ενώ προέκυψε πρόβλημα και με τον Δημήτρη Τσαλδάρη. Ποιοτικά η ομάδα της Ρόδου ίσως να είναι λίγο καλύτερη. Την δεδομένη χρονική στιγμή όμως ο ΚΑΟΔ είναι αυτός που βρίσκεται σε φόρμα και έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Κολοσσός ακόμα προετοιμάζεται, παίζει και σε μια δύσκολη έδρα και δεν θα τον «πονέσει» ένα αποκλεισμός. Αντίθετα ο κόσμος της Δράμας θέλει την πρόκριση και θα κρατήσουμε τον άσο.

Πρόταση
ΚΑΟΔ - Κολοσσός Ρόδου (+2.5) 1 (1.85)

Περισσότερες προτάσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα