ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Πήρε Χιουζ για αντι-Αμόκε

Με τη φανέλα του Πανελευσινιακού θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο ο Τάιλερ Χιουζ, καθώς η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του.

Ο 28χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, έχει ύψος 2,13μ. και τη σεζόν που πέρασε είχε κατά μέσο όρο 9,1 πόντους, 9,6 ριμπάουντ και 1,6 κοψίματα στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας με τη Σίνσου. Στον Πανελευσινιακό θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ομόντι Αμόκε και από σήμερα κιόλας θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Τάιλερ Χιούζ.

Ο Αμερικανος σέντερ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και έχει ύψος 2,13 ενώ την προηγούμενη σεζόν σε 52 παιχνίδια είχε μέσο όρο ανά αγώνα 9.1 πόντους, 9.6 ριμπάουντ, και 1.6 κοψίματα και είναι ένα παίκτης που έλειπε από την ομάδα καθώς με το ύψος του και τον όγκο του γεμίζει την ρακέτα.

Ο νέος παίκτης των σταχυοφόρων αναμένεται σήμερα να είναι στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με το Περιστέρι.

Ο Χιούζ θα πάρει την θέση του Ομόντι Αμόκε ο οποίος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα και απομένουν τα τυπικά για την λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα