ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Πείθει και... μένει Μιλάνο ο Τσιάρας!

Την εμπιστοσύνη του Σέρτζιο Σκαριόλο έχει κερδίσει ο Γιώργος Τσιάρας, ο οποίος συμμετέχει από την αρχή στην προετοιμασία της Εμπόριο Αρμάνι και -σύμφωνα με δημοσίευμα του eurohoops.net- το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο με την Μιλάνο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

Ο 30χρονος Ελληνας φόργουορντ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της φιναλίστ του ιταλικού πρωταθλήματος -με πρώτο και κύριο τον Σκαριόλο- και αναμένεται να εξαργυρώσει την θετικότατη παρουσία του υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας

με τους Μιλανέζους!

Ο Τσιάρας ενσωματώθηκε από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία της Εμπόριο Αρμάνι (σ.σ. αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα) με σκοπό να πείσει τον Σκαριόλο ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ και όπως όλα δείχνουν τα έχει καταφέρει!

Ετσι, ο άλλοτε φόργουορντ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολύμπια Λάρισας, Πανιώνιο και Ικαρο Καλλιθέας, σύμφωνα με το eurohoops.net είναι έτοιμος να κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του το εκτός συνόρων άλμα, υπογράφοντας μάλιστα σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου!

Η ελληνική παροικία των Φώτση-Μπουρούση στο Μιλάνο αναμένεται, λοιπόν, να μεγαλώσει με την προσθήκη του Τσιάρα. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο ο μέχρι πρότινος άσος του Ικαρου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τους Μπόστον Σέλτικς!

Keywords
Τυχαία Θέματα