Πρίφτης: "Μαζεύουμε εμπειρίες"

Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του για τρία δεκάλεπτα ενώ σημείωσε και την διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Καβάλας.

"Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι γνωστή. Ήρθαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και το καταφέραμε στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Μας προβλημάτισε το λόου ποστ

παιχνίδι με τον Βουγιούκα, αλλά κι η επιθετική άμυνα στο πικ εντ ρολ. Στο τέλος χάσαμε και την ομαδικότητά μας και γι' αυτό το σκορ πήρε αυτή την έκταση", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Καβάλας που στην συνέχεια αναφέρθηκε στο επόμενο "ραντεβού" με τους Πρωταθλητές Ευρώπης:

"Έχουμε το ματς του Κυπέλλου τώρα μπροστά μας (17/2), όπου έχουμε κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμού με τους Πάσαλιτς και τον Τέιλορ. Δεν βλέπω, ούτε περιμένω κάτι να αλλάξει. Είναι παιχνίδια που θέλουμε να παίρνουμε εμπειρίες".

Ο Νίκος Αγγελόπουλος από την πλευρά των παικτών δήλωσε: "Παίζαμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είχαμε ένα καλό σερί με 3 νίκες και καλές εμφανίσεις. Θέλαμε να συνεχίσουμε αυτές τις καλές εμφανίσεις. Το καταφέραμε για τρία δεκάλεπτα, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι για 40' συγκεντρωμένος. Στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε για λίγο την συγκέντρωση μας κι ο Παναθηναϊκός πήρε μία τόσο μεγάλη διαφορά. Με τον ίδιο τρόπο πάμε τώρα να παίξουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα