Ζοτς: "Η ζωή μου είναι εδώ, στον Παναθηναϊκό"

Το μυαλό του στον Παναθηναϊκό έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως τόνισε ο ίδιος, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του και ξεκαθάρισε ότι δεν τον αφορούν οι φήμες και ότι η ζωή του είναι εδώ στο "τριφύλλι".

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι δεν παρακολουθεί τα δημοσιεύματα του Τύπου και ότι προφανώς υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν καλύτερα από τον ίδιο την ζωή του και τις προθέσεις του.
"Είμαι 13 χρόνια εδώ και θα το πω άλλη μία φορά: Κατά την διάρκεια της σεζόν το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα μου. Θα σκεφτώ μόνο το παιχνίδι με την Καβάλα

και το κάθε παιχνίδι την φορά. Αυτά που λένε για το περιβάλλον μου και το στενό κύκλο μου δεν τα καταλαβαίνω και δεν με ενδιαφέρουν. Η ζωή μου είναι εδώ, στον Παναθηναϊκό, και το απολαμβάνω. Και σημειώστε κα αυτό: Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ακούω ραδιόφωνο, δεν βλέπω τηλεόραση κι έχω μία υπέροχη ζωή. Δεν με αφορούν οι φήμες. Η μόνη ενημέρωση που έχω από τα Μ.Μ.Ε. είναι ότι διαβάζω κάποια στατιστικά των αντιπάλων μου. Οπότε μάλλον σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν τη ζωή μου καλύτερα από ό,τι την γνωρίζω εγώ", ήταν το σχόλιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχετικά με τις φήμες περί αποχώρησής του από τον "πράσινο" πάγκο και το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.


Όσο για την αναμέτρηση με την Καβάλα, ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε: "Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Η Καβάλα παίζει με τον ίδιο τρόπο όλη την σεζόν. Με πολλές διεισδύσεις και πολλά τρίποντα. Έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν πιστεύω ότι οι 22 πόντοι με τους οποίους κέρδισαμε αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Με εξαίρεση την αρχή , προσπαθήσαμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα. Έχουμε το παιχνίδι της Παρασκευής που πιστεύω ότι θα έχει κάποιες διαφορές".

Keywords
Τυχαία Θέματα