ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Ηταν ένα καλό μάθημα"

Το Περιστέρι μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό κόντρα στον Παναθηναϊκό μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και ο Τζίμης Κουστένης χαρακτήρισε αυτή την ήττα, ένα καλό μάθημα για την ομάδα του.

Ο προπονητής του Περιστερίου, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Αυτό που μας πρόδωσε η τρίτη περίοδος, που συνήθως είναι η καλύτερή μας. Μας γύρισε... μπούμερανγκ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενέργεια. Εδώ φαίνεται η διαφορά επιπέδου και ποιότητας. Ο Παναθηναϊκός

έβγαλε περισσότερη ενέργεια, εμείς υποπέσαμε σε λάθη κι ήμασταν άστοχοι. Ήταν ένα καλό μάθημα για το πώς πρέπει να αντιδράς απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, που διαθέτουν τέτοια κορμιά, τέτοιους παίκτες. Πλέον το μυαλό μας είναι στην Καβάλα"

Από την πλευρά του, ο Φώτης Ζούμπος, που πέρυσι φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν σοβαρός. Ποντάραμε στην κούρασή απ' την Ευρωλίγκα. Όσο είχαμε ενέργεια, ήμασταν κοντά. Έπειτα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κι εμείς άστοχοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά για την παραμονή. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδι, όπως το επόμενο με την Καβάλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα