ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Πρέπει να ανεβάσουμε στροφές"

Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τη νίκη επί του Περιστερίου για την 8η αγωνιστική της Α1 και ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας του ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στο Περιστέρι ως αντίπαλος.

Ο προπονητής των "πρασίνων", δήώσε μετά το τέλος του αγώνα:

"Ήμασταν αρκετά σοβαροί καθόλη τη διάρκεια. Το Περιστέρι

έχει επιδείξει μία εικόνα δυναμική, ανταγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά υποπέσαμε σε εύκολα λάθη στην επίθεση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στην τρίτη περίοδο επιστρέψαμε πολύ δυνατά στην άμυνα, είχαμε περισσότερες λύσεις. Κάναμε και ροτέισιον. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι, αν συνεχίσει ενωμένο, θα πετύχει τους στόχους του. Καλή συνέχεια στον Δημητρό (σ.σ. Τζίμη Κουστένη), κάνει καλή προσπάθεια, έχει εμπειρία", είπε αρχικά και για την πρώτη επιστροφή του στο «Α. Παπανδρέου» ως αντίπαλος προπονητής, σχολίασε:

"Δεν είναι εύκολο. Είχαμε προετοιμαστεί, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ευχαριστώ την ΚΑΕ που με τίμησε Από εκεί και πέρα κάναμε τη δουλειά μας".

Για τα λάθη του Παναθηναϊκού: "Στην πρώτη περίοδο υποπέσαμε σε λάθη χωρίς λόγο. Ήταν συγκεκριμένα λάθη. Ήταν χαλαρό το μυαλό μας. Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε. Θέλουμε βελτίωση. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικά βιώματα. Πρέπει να ανεβάσουμε στροφές. Είναι ένα πρόβλημα. Δεν πρέπει μόνο να κάνεις, αλλά να κάνεις και γρήγορα, ιδίως στην Ευρωλίγκα".

Για το γεγονός πως βρέθηκαν στο γήπεδο και φίλαθλοι του Παναθηναϊκού: "Ηταν ευχάριστο που είδα κόσμο κι απ' τις δύο ομάδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που ακόμη μία φορά ήταν κοντά μας και μας στήριξε".

Keywords
Τυχαία Θέματα