ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Γούναρης: "Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο Περιστέρι"

Χωρίς τους Νώντα Παπαντωνίου και Πέτρο Μελισσαράτο συνεχίζεται η προετοιμασία του Περιστερίου ενόψει του ματς με τον Ικαρο Καλλιθέας, καθώς οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από ίωση.

Η προπόνηση της Πέμπτης όμως είχε και την... γλυκιά της νότα, καθώς ο άμεσος συνεργάτης του Τζίμη Κουστένη, Μάριος Γούναρης, είχε τα γενέθλιά του και κέρασε όλους γλυκά.

Παράλληλα ο εορταζόμενος, δήλωσε για το ματς με τον Ικαρο στο peristeribc.gr:

"Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλούς παίκτες και πεπειραμένο τεχνικό επιτελείο. Εμείς

προετοιμαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε από το παιχνίδι ό,τι μας αξίζει.

Το… δεξί χέρι του Τζίμη Κουστένη μίλησε και για την εμπειρία της παρουσίας του στον πάγκο μιας ομάδας Α1 και δη του Περιστερίου: "Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ σε μια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας για λογαριασμό ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι το Περιστέρι. Ειδικά τον Τζίμη Κουστένη που μου εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση.

Παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί γενικά στη χώρα μας, το μπάσκετ και την ομάδα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια εδώ, τόσο από τους ιθύνοντες της διοίκησης, όσο και από το αγωνιστικό τμήμα. Είμαστε ευτυχείς διότι η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες και όλοι τους δίνουν τα πάντα μέσα στο παρκέ. Έχουμε καταφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα μας τα παιχνίδια μέχρι σήμερα, ακόμη και απέναντι στον Ολυμπιακό, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους μας, που από την πλευρά τους έχουν προσφέρει ανεπανάληπτη στήριξη. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας και στη δύσκολη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα