ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ | "Η Δόξα χρειάζεται την στήριξη όλων"

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας έκανε η Δόξα Λευκάδας, να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά της στο δύσκολο ματς κόντρα στους Ικαρους Σερρών (17/11), ενώ το ΔΣ της ομάδας ανακοίνωσε πως θα μοιραστούν 300 δωρεάν προσκλήσεις στους μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων και τους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. της πόλης.

Η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Σωματείου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους στη φετινή αγωνιστική προσπάθειά της στην Α2. Είναι απολύτως κατανοητό ότι τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα έχουν προκαλέσει δικαιολογημένο

προβληματισμό για το μέλλον της ομάδας μας. Ωστόσο, η φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στην Α2 δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά δρόμος αντοχής. Στη δύσκολη αυτή διαδρομή η ΔΟΞΑ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Καλούμε, λοιπόν, τους φίλους της ομάδας να εξακολουθήσουν να στέκονται δυναμικά στο πλάι της, όπως έπραξαν καθόλη της διάρκεια της μεγάλης διαδρομής της από το τοπικό πρωτάθλημα στην Α2. Ο εντός έδρας αγώνας του Σαββάτου, 17-11-2012, με τους Ίκαρους Σερρών, είναι αγώνας κομβικής σημασίας και η ΔΟΞΑ θα χρειαστεί την υποστήριξη όλων μας. Για το σκοπό αυτό ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 16-11-2012 οι παίκτες της ομάδας θα μοιράσουν 300 δωρεάν προσκλήσεις για την αναμέτρηση του Σαββάτου στους μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων και τους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. της πόλης μας.

Λευκάδα, 15 Νοεμβρίου 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ".

Keywords
Τυχαία Θέματα